Södertälje kommun
🕝 1 minuter
Här är de nominerade till "Årets Cityföretag 2022"
Publicerad 2 februari 2023 11:38
Uppdaterad 2 februari 2023 11:57

Actic Sydpoolen kröntes till Årets Cityföretag 2021. Foto: Södertälje City.

Södertälje City, som aktivt arbetar med att stärka stadskärnan, blickar mot staden företagare. Nu presenterar de tre företag som aktivt arbetar för att stärka hela stadskärnans attraktionskraft.

Tre företag i centrala Södertälje har nominerats till ”Årets Cityföretag 2022”. Clas Ohlson i Lunagallerian, Stekt Burger & Stuff vid Strandgatan och Gyhne & Kristofferson Optik vid Badhusgatan.

Syftet med utmärkelsen är att kasta ljus på verksamheter som aktivt arbetar för att stärka, både sin egen, men också hela stadskärnans attraktionskraft. De tre nominerade har genom professionell service utmärkt sig med nöjda och glada besökare samt ingett en positiv känsla för staden.

Utmärkelsen, som delas ut av Södertälje City, delas ut under Södertäljegalan, som är en del av Södertälje Företagardag och arrangeras i samband med Science Week.

– Det är extra roligt att vara tillbaka på galan i år för att dela ut vårt pris. Alla nominerade är verkligt fina företag och goda förebilder i stadskärnan, och vi ser fram emot att få hylla dem under årets största företagsevent, säger Aljoša Lagumdžija, VD Södertälje City.

Tidigare vinnare

2021 – Actic Sydpoolen
2020 – Mas Que Tapas
2019 – Fastighetsbyrån

Dela artikeln