Södertälje kommun
🕝 1 minuter
Daniel Barsoum utses till ny hotelldirektör på Scandic
Publicerad 30 september 2022 18:58
Uppdaterad 8 september 2023 16:22

Daniel Barsoum: Foto: Karin Boo/Pressbild.

Nu flyttar Södertäljebon och hotellchefen Daniel Barsoum lasset till Jönköping för att anta en ny topposition. Efter mer än tre år på Scandic Södertälje och Scandic Skogshöjd blir han rekryterad som hotelldirektör för Scandic Portalen i Jönköping.

– Jag är otroligt förväntansfull inför utmaningen att påbörja en ny, spännande resa i Jönköping, säger han i ett pressmeddelande till Scandic.

Barsoum, som senast innehaft en ledarroll som hotellchef på Scandic Skogshöjd, har en gedigen erfarenhet inom hotellbranschen samt beprövad kompetens från ledande befattningar inom restaurangsektorn. Han har tidigare arbetat som restaurangchef på Tre Vänner, regionchef på Café Momo och innehaft ansvar för mat och dryck på Scandic Skogshöjd i Södertälje.

Daniel Barsoum rekryteras från Scandic Södertälje och Scandic Skogshöjd. Bild: Google Street View.

– Det känns alltid bäst i magen att rekrytera internt och jag är jättestolt över att Daniel tar sig an utmaningen och tillträder som hotelldirektör på Scandic Portalen i Jönköping. Daniel är en av våra många talangfulla medarbetare inom bolaget och genom sitt driftsnära ledarskap är han klippt och skuren för sin nya roll, säger Maria Valentin, Distriktsdirektör för Stockholm Circle & tillförordnad Distriktsdirektör för mellersta Sverige på Scandic Hotels.

Daniel Barsoum tillträder rollen som hotelldirektör för Scandic Portalen i Jönköping den 1 oktober 2022.

– Jag är otroligt förväntansfull inför utmaningen att påbörja en ny, spännande resa i Jönköping. Eftersom hotellet ligger centralt, bara ett par minuter från shopping, populära sevärdheter och ett pulserande nattliv blir detta en fantastisk utmaning att ta sig an och jag ser väldigt mycket fram emot att få bekanta mig med staden, medarbetarna och skapa en hotellupplevelse i världsklass, mitt i centrala Jönköping, säger Daniel Barsoum, nytillträdande hotelldirektör för Scandic Portalen.

Dela artikeln