🕝 1 minuter
Brand i flerfamiljshus - Flera enheter ryckte ut
Publicerad 6 juni 2024 13:06
Uppdaterad 6 juni 2024 13:06
Arkivbild

Flera räddningsenheter ryckte ut efter ett larm om brand i ett bostadshus på Skogvaktarvägen. Branden orsakade omfattande rökskador men begränsades till ett rum.

På torsdagsförmiddagen klockan 11:41 inkom ett larm om en brand i ett flerfamiljshus på Skogvaktarvägen i Saltskog till SOS Alarm. Flera räddningsenheter ryckte snabbt ut till platsen. Enligt räddningstjänsten började det brinna i ett rum i en av lägenheterna, vilket orsakade omfattande rökskador.

Branden begränsades till ett rum och ingen spridning till övriga delar av byggnaden förekom. Efter att branden släckts påbörjade räddningstjänsten med restvärdesarbete, vilket innebär att säkerställa att området är torrt och rökfritt innan de lämnar platsen.

- Detta arbete är nödvändigt för att försäkringsbolagen ska kunna påbörja sitt arbete, säger räddningstjänsten till Telgenytt.

Vid 13-tiden befann sig räddningstjänsten fortfarande kvar på platsen men meddelade att situationen var under kontroll. Orsaken till branden är fortfarande okänd och inga människor skadades i händelsen.

Dela artikeln