🕝 1 minuter
Boel Godner (S) får fortsatt förtroende - ”Lovar att göra allt jag kan”
Publicerad 27 mars 2022 01:00
Uppdaterad 27 mars 2022 01:00

Socialdemokraterna i Södertälje har nu fastställt listan till kommunfullmäktige inför valet 2022.

Under årsmötet gav partiet Boel Godner förnyat förtroende att fortsätta toppa kommunfullmäktigelistan inför valet i höst.

– Jag är stolt och hedrad över att få fortsatt förtroende av mitt parti, säger Boel Godner i pressmeddelande.

Efter Boel i listan fortsätter Elof Hansjons att behålla sin position som partiets andre man.

Däremot klev Ingela Nylund Watz ner som ordförande under årsmötet efter sju år på posten, och ersätts av Johan Andersson.

– Jag är väldigt glad över att få partiets förtroende som ordförande i vår styrelse. Jag vill också tacka Ingela för de här åren som hon varit ordförande. Hon är en stark och viktig förebild för partiet, säger Johan Andersson.

Samtidigt meddelar partiet att man även förnyar cirka 40 procent av listan, detta för att ge nya medlemmar möjlighet att engagera sig i sin hemkommun.

– Jag lovar att tillsammans med alla medlemmar göra allt jag kan för att S i ett majoritetsstyre ska kuna fortsätta att göra Södertälje ännu tryggare och mer jämlikt även efter valet i höst, säger Boel Godner i ett Facebookinlägg.

Dela artikeln