🕝 3 minuter
BILDEXTRA: Lyckad inspirationsdag i Geneta
Publicerad 25 november 2023 09:30
Uppdaterad 25 november 2023 16:22

Foto: Shamash Oyal

I Geneta förvandlades St Afrems festlokal till en pulserande mötesplats under fredagskvällen. Med en spännande mix av musik, föreläsningar och tävlingar, lockade eventet storpublik från hela Södertälje.

Det var en kväll där kultur och idrott möttes i en perfekt symbios. Arrangörerna, inklusive SBBK, LEBI Skol IF, RF-SISU Sörmland och Södertälje kommun med flera, slog sig samman med sponsorer som ICA och MAX för att skapa en kväll fylld av musik, föreläsningar, och workshops.

Fokus för kvällen var utan tvekan Charbel Gabros inspirerande föreläsning. Efter att ha utsetts till Sveriges bästa talare 2019, levererade Gabro ett tal som både engagerade och inspirerade publiken, med sin unika blandning av vishet och värme.

Förutom Gabros föreläsning bjöds det på en mängd andra aktiviteter. Lokala musikband såsom stjärnan Antranik Khantarashian, fyllde luften med melodier, och interaktiva workshops gav deltagarna chansen att dyka in i nya färdigheter.

Marlen Eskander från LFI, Birgitta Kaya, ordförande St: Afrems Kyrka, Eldsjälen från Lebi Skol IF, Petra Jacob och Ilona Nison från RF-SISU Sörmland. Foto: Shamash Oyal

Susan Varli Kiryo från Södertälje Futsal. Foto: Shamash Oyal

Södertäljeprofilerna, Tony Garabet och Gabriella Malki. Foto: Shamash Oyal

Alexander Wikner från SBBK och Mötesplatsen Södertälje. Foto: Shamash Oyal

Idol-stjärnan Antranik Khantarashian. Foto: Shamash Oyal

Föreläsaren Charbel Gabros. Foto: Shamash Oyal

Artisten Rami Bazi på plats. Foto: Shamash Oyal

Inte en stol ledig i lokalen. Foto: Shamash Oyal

Dela artikeln