🕝 2 minuter
BILDEXTRA: Här invigs Max i Moraberg - "ett fantastiskt läge"
Publicerad 14 juni 2024 05:00
Uppdaterad 14 juni 2024 11:55
Foto: Pressbild

Under onsdagen slog MAX upp sina portar för den nya restaurangen i Södertälje. Tillsammans med SBBK kommunikationsansvarige, Axel Gustafsson, och SSKsportchef, Dragan Umicevic, klipptes bandet för att välkomna gästerna under öppningsdagen.

- Vi är oerhört glada att äntligen få öppna i Moraberg. Det är ett fantastiskt läge, troligen ett av Storstockholms bästa lägen, sade Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX, vid ett tidigare tillfälle.

Koncerncheferna Richard och Christoffer Bergfors här tillsammans med Axel Gustafsson från SBBK och Dragan Umicevic från SSK. Foto: Pressbild

På onsdagsförmiddagen, de 12 juni, markerade en milstolpe för MAX Burgers när kedjan invigde sin 153restaurang i Moraberg, Södertälje.

Vid den officiella bandklippningen närvarade MAX koncernchef Richard Bergfors och vice koncernchef Christoffer Bergfors tillsammans med restaurangchef Johni Amsih. SBBK och hockeyklubben SSK deltog också i ceremonin.

Den nya restaurangen skapar över 50 jobb och erbjuder en modern matupplevelse för både lokala och förbipasserande gäster.

Invigningstal hölls av koncerncheferna. Foto: Pressbild
Fullt upp i köket under premiärdagen. Foto: Pressbild
Foto: Pressbild
Foto: Pressbild
Foto: Pressbild
Foto: Pressbild
Foto: Pressbild
Dela artikeln