🕝 1 minuter
Bil med fyra personer krockade - Ingen medgav vem som körde
Publicerad 26 september 2022 16:00
Uppdaterad 26 september 2022 15:05

Foto: Alex Ataseven.

På söndagskvällen larmades räddningstjänsten, polis och ambulans till en singelolycka i Genetaleden, något som Telgenytt tidigare rapporterat om.

Nu framkommer det nya uppgifter att fyra personer befanns sig i bilen, men vem som körde fordonet ville passagerarna inte berätta.

Det var vid 23-tiden som en singelolycka inträffade vid Västergård. Räddningstjänsten, ambulans och polis tillkallades till platsen där två av de fyra passagerna fördes med ambulans till sjukhus.

– Det ska vara en bil som har kört in i något slags staket. Två personer ska ha först till sjukhus för kontroll, berättade Daniel Karsidis, vakthavande befäl hos räddningstjänsten, till Telgenytt under söndagskvällen.

Olyckan på Genetaleden under söndagskvällen. Läsarbild

Enligt räddningstjänsten rör det sig inte lindrigare skador männen vårdades för. Nu framkommer det nya uppgifter om att det var ett bullerplank bilföraren körde in, men vem som körde fordonet är i nuläget oklart

”Fyra män i åldern 18-20 år finns kvar vid bilen, men ingen vill medge att den kört bilen utan andra förklaringar ges till vem som varit förare.”, skriver polisen på sin hemisda.

En anmälan om vårdslöshet i trafik upprättades i samband med singelolyckan.

Dela artikeln