🕝 1 minuter
Assyriska stärker laget med en offensiv värvning - "Jag är en vinnarskalle"
Publicerad 15 januari 2022 01:00
Uppdaterad 15 januari 2022 01:00

 Foto: Christian Hanna.

I söndags presenterade Assyriska nyförvärvet Cihan Gavgaciouglo som är en stark, fysiskt spelare och ska stärka Södertäljelaget bakåt.

Nu presenterar Assyriska sin andra värvning på kort tid, skicklige Rinor “Nuri” Nushi. Denna gång skriver en offensiv spelare under för att ansluta sig till Södertäljelagets väg tillbaka till Superettan.

– Klubben har ambitioner att ta sig upp igen vilket var lockande och matchar mina egna ambitioner att spela så högt upp som möjligt, säger Rinor “Nuri Nushi i en intervju på Assyriskas hemsida.

26-åringens meriter gör den unge Nuri intressant att följa kommande säsong. Han har historik som ung spelare i Hammarby och en kort vistelse i West Hams ungdomslag i England. Han värvades av AFC Eskilstuna i ung ålder där han var delaktig i lagets fantastiska framgångar hela vägen till Allsvenskan.

– Jag är en vinnarskalle och vart jag än går är det bara vinst som gäller. Målet är därför att alla ska dra åt samma håll, vi ska träna hårt och göra en ordentligt bra säsong, säger Rinor “Nuri” Nushi

Läs hela intervjun på Assyriska.se

Dela artikeln