🕝 1 minuter
Ännu en artist klar för Södertäljefestivalen
Publicerad 24 augusti 2022 07:00
Uppdaterad 23 augusti 2022 23:47

Linnea Henriksson. Pressbild.

Södertäljefestivalen kan med glädje presentera den nu 35 åriga pop- och jazzsångaren Linnea Henriksson.

Det är på den stora scenen på stora torget som hon kommer att uppträda såväl som andra artister som till exempel Medina och Anna Bergendahl.

Linnea Henriksson från Halmstad slog igenom för snart 12 år sedan när hon deltog i Idol där hon slutade på en fjärde plats. Sen dess har hon släppt massvis med musik som fått miljontals streams, såsom ”Lyckligare nu” och ”Det kommer en tid”.

2018 var hon även med i det populära musikprogrammet ”Så mycket bättre”. Utöver detta så har Linnea även hunnit med att vara programledare för Melodifestivalen och musikhjälpen.

Nu presenterar Södertälje City Linnea Henriksson välkommen till festivalen med nöje.

– Det är väldigt glädjande att vi kunde få till en extra akt till Södertäljefestivalen och speciellt Linnea Henriksson som genom sin fantastiska röst berör och sprider glädje. Det är precis vad vi behöver under festivalen, säger Aljoša Lagumdžija VD Södertälje City.

Södertäljefestivalen, som pågår från den 26-28 augusti, får besök av flera välkända musikartister. Tillsammans med tivoli och fler andra aktiviteter väntas en härlig folkfest för Södertäljes invånare.

Text: Christian Moche.

Dela artikeln