🕝 1 minuter
Anna Starbrink (L) på besök i Södertälje för att uppmärksamma nya satsningen
Publicerad 28 februari 2022 01:00
Uppdaterad 28 februari 2022 01:00

Fredagen den 25 februari fick Södertälje besök av Anna Starbrink som är hälso- och sjukvårdsregionråd och gruppledare för Liberalerna i Region Stockholm.

Tillsammans med Södertäljes gruppledare, Metin Hawsho, besökte hon St: Jacobs Kyrka, Nyckelskolan och vaccinbussen vid Södertälje Sjukhus för att uppmärksamma kampanjen ”Hela Södertälje mot pandemin”.

Kampanjen som startade måndag, den 21 februari, kommer att pågå i tre veckor.

Satsning, ”Hela Södertälje mot pandemin”, är ett initiativ av Region Stockholm för att underlätta för Södertäljebor, kunder, företagare och besökare att vaccinera sig.

Efter att Anna Starbrink närvarande vid vaccinbussen vid Södertälje sjukhus blev det ett nytt besök till Nyckelskolan för att diskutera skol- och elevhälsofrågor.

Därefter avslutades Södertäljebesök hos den dagliga verksamheten IKORO, som samlar äldre kvinnor i S:t Jakobs Kyrka, för att diskutera äldrefrågor och tillgängligheten till vaccinet.

– IKORO är en viktigt verksamhet som bryter isoleringen för många äldre och främjar det sociala för mer folkhälsa, säger Liberalernas gruppledare i Södertälje, Metin Hawsho till Telgenytt.

Ny satsning inleds – “Hela Södertälje mot pandemin”

Dela artikeln