🕝 1 minuter
Anna-Karin från Hölö vinnare av ”Biggest loser” 2023
Publicerad 4 april 2023 21:03
Uppdaterad 4 april 2023 21:14

Foto: Gabriel Liljevall / TV4

Anna-Karin Hällman, 34, från Hölö, blev den stolta vinnaren av TV4s populära program ”Biggest Loser 2023”. – Otroligt stolt över mig själv, säger Anna-Karin under programmet.

Biggest Looser är känt för att hjälpa deltagarna att förlora mycket vikt och förbättra sin hälsa och livsstil. Anna-Karin från Hölö deltog i programmet med ett stort mål i sikte – att förbättra sin hälsa och livsstil, och förlora vikt på vägen.

Med hårt arbete och dedikation lyckades Anna Karin att förlora en imponerande mängd vikt under programmet. Hon lyckades gå från att väga 121,2 kilo till 82,5 kilo. En viktnedgång på hela 38,7 kg som motsvarar 31,9% av hennes vikt och därmed stod som vinnare under i finalen.

– Jag känner mig så otroligt stolt över mig själv och så känner jag mig så otroligt tacksam för min familj, för de har stöttat mig så otroligt mycket. Utan dem hade det aldrig gått, aldrig, säger hon.

Programmet kulminerade i en festlig regn av konfetti och deltagarna samlades för att fira Anna-Karins triumf och hennes förtjänst av hemmapriset på 100 000 kronor.

Regn av konfetti när Anna-Karin från Södertälje vann Biggest Looser 2023. Skärmdump: TV4

Dela artikeln