Företag i fokus:

Bil tvingades ner i diket vid Moraberg – förare smet

Olycka Ambulans

Foto: Alex Ataseven.

För att undvika att krocka med en bil som inte tog hänsyn till väjningsplikten tvingades en bilförare att köra ner i diket.

Föraren i det andra fordonet som orsakade olyckan valde att smita från platsen.

Det var på tisdagseftermiddagen som polisen tog upp en anmälan om smitning vid Moraberg/Glasberga

När en förare kom körandes på väg 225 körde en annan bilförare plötsligt ut från Morabergsvägen, trots väjningsplikt. För att undvika kollision väjede föraren på väg 225 och hamnade i diket, den andra föraren som orsakade olyckan valde att smita från platsen.

Polisen ryckte ut till platsen och upprättade en anmälan om smitning, för att ej ha iakttagit väjningsplikt och vållande till kroppsskada. Detta efter att en passagerare skadat sig i samband med olyckan.

”Passagerare i bilen som hamnade i diket gjorde illa sig i armen vid olyckan och skulle själv uppsöka sjukvård för kontroll senare.”, skriver polisen på sin hemsida.

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 3 augusti 2022 14:14
Senast uppdaterad: 3 augusti 2022 14:14

Nemrud Awrohum blir Assyriska FFs nya sportchef

Nemrud

Foto: Alexander Isa

Efter en skadefylld säsong som ställde till det för Nemrud Awrohum, avslutade han sin fotbollskarriär som elitidrottare och istället kliver in som sportchef för Assyriska FF.

Idag gick Assyriska FF ut med att deras tidigare lagkapten Nemrud Awrohum blir nu klubbens sportchef. Något som han själv tycker är spännande berättar han för klubbens redaktion.

– Det känns både spännande och ansvarsfullt. Jag har alltid haft en passion för fotboll och Assyriska, och att nu få möjligheten att påverka klubben på en annan nivå är en stor ära, säger han till Assyriska FFs redaktion.

(Annonslänk)

Han har utsetts till ansvarig för rekrytering av spelare i nära samarbete med sportkommittén. Hans uppgifter inkluderar att skapa starka relationer med klubbar och spelare, fungera som länk mellan truppen och styrelsen, ha översikt över våra ungdomslag och deras utveckling, samt skapa de bästa förutsättningarna för sporten så att vi kan uppnå framgång.

Nemrud siktar på att hans arbetsinsatser ska bidra till Assyriska FF:s framgång och gemensamma måluppfyllelse.

– Jag vill att ni ska veta, att varje beslut jag tar som sportchef är med Assyriskas bästa. Jag lovar att arbeta för att vi ska nå våra mål tillsammans, säger Nemrud Awrohum till Assyriska FFs redaktion.

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 4 maj 2024 17:00
Senast uppdaterad: 4 maj 2024 16:23

Larm om bråk – En person gripen misstänkt för misshandel

Polis

Arkivbild

Polisen ryckte ut till Fornhöjden i Södertälje efter rapporter om bråk. En person har gripits, misstänkt för att ha misshandlat en kvinna som har förts till sjukhus.

Polisen och ambulans kallades till en adress i Fornhöjden vid 14-tiden på lördagen efter larm om ett bråk.

En man i 30-årsåldern greps och ska enligt polisens uppgifter ha slagit en kvinna, som han har en relation med. Detta ledde till att hon behövde föras till sjukhus. Detaljer om hennes skador är ännu oklara.

– Vi larmades om en misshandel och det ska vara en person som har blivit misshandlad. En man i 30 års åldern är gripen och en anmälan gällande misshandel kommer att skrivas, säger polisens presstalesperson till Telgenytt.

Eftersom det fanns barn närvarande under incidenten, anmäldes mannen även för barnfridsbrott. En fullständig utredning pågår för att klarlägga händelsen. Strax efter klockan 15:00 meddelade polisen att de fortfarande befann sig på platsen för vidare utredning.

(Annonslänk)

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 4 maj 2024 15:44
Senast uppdaterad: 4 maj 2024 15:57

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors