🕝 2 minuter
Flera fordon inblandade i olycka - Fordon smet från platsen
Publicerad 23 mars 2024 17:30
Uppdaterad 24 mars 2024 23:57

Foto: Shamash Oyal

RÄTTELSE: I en tidigare version av denna artikel angavs felaktigt att två av de tre fordonen som var inblandade i olyckan hade lämnat platsen, enligt uppgifter från räddningstjänsten. Detta var inte korrekt. Rätt ska vara att två fordon befann sig kvar på platsen, medan det tredje hade lämnat.

Fordon kolliderade med en betongmur på Ängsgatan, efter en trafikolycka som involverande tre fordon.

(Annonslänk)

En trafikolycka inträffade på lördagseftermiddagen kl. 15:36 där tre fordon var inblandade på Ängsgatan i Södertälje. Olyckan krävde snabb insats från räddningstjänsten och ambulanspersonal som tillkallades för att ta hand om eventuella personskador.

Olyckan orsakade betydande trafikstörningar i området. Ängsgatan stängdes av i ena riktingen vilket ledde till att trafiken behövde dirigeras om. Situationen förbättrades något strax efter klockan 16:00 då en bärgare anlände för att ta hand om det skadade fordonet och avlägsna det från olycksplatsen.

– När vi kom fram till platsen ska en bil ha kört in i en betongvägg. Det ska vara tre personbilar som har kolliderat, säger räddningstänsten till Telgenytt.

Det är i nuläget osäkert om en brottsanmälan kommer att upprättas med anledning av olyckan.

Enligt uppgifter till Telgenytt utreds en inblandad person för misstänkt hjärnskakning, men ingen har fått någon diagnoserad skada.

Bärgare tillkallades till platsen
Foto: Shamash Oyal

Foto: Shamash Oyal

Foto: Shamash Oyal

Foto: Shamash Oyal

Dela artikeln