🕝 1 minuter
Tre företag nominerade till Årets Cityföretag 2023
Publicerad 20 mars 2024 20:07
Uppdaterad 20 mars 2024 20:07

Foto: Södertälje City

Södertälje City har offentliggjort de tre nomineringarna till Årets Cityföretag 2023, en utmärkelse som syftar till att hylla lokala verksamheter för deras bidrag till stadens puls och attraktionskraft.

I en nyligen genomförd presentation avslöjade Södertälje City de tre nominerade företagen för Årets Cityföretag 2023. Denna utmärkelse, som årligen delas ut av Södertälje City, erkänner de företag som spelar en betydande roll i att stärka såväl sin egen position som den övergripande attraktionskraften hos stadskärnan.

Genom att erbjuda exceptionell service bidrar de nominerade verksamheterna till att skapa nöjda besökare som bär med sig en positiv bild av Södertälje.

(Annonslänk)

De nominerade för årets pris är Caesar’s, ICA Kringlan och Johnells, vilka alla har utmärkt sig genom sitt engagemang för kvalitet och service. Dessa företag har enligt nominerigen på sitt sätt bidragit till att Södertäljes stadskärna förblir en levande och välkomnande destination för både lokalbefolkningen och besökare.

Vinnaren av Årets Cityföretag 2023 kommer att koras under Södertäljegalan den 16 april, en händelse som syftar till att främja det lokala näringslivet och uppmärksamma de organisationer, företag och personer som spelar en viktig roll för staden.

Dela artikeln