🕝 1 minuter
Socialdemokraterna kickstartar Europavalet med dörrknackning
Publicerad 10 mars 2024 06:00
Uppdaterad 9 mars 2024 22:45

Socialdemokraternas Sarkis Khatchadourian knackar dörr i Södertälje inför Europaparlamentsvalet
Pressbild

Socialdemokraterna inleder idag, söndag, sin nationella valupptakt inför det kommande Europaparlamentsvalet, med en ambitiös plan att knacka dörr över hela Sverige. En digital sändning från Sveavägen 68 med partiledare och kandidater markerar startskottet för denna omfattande kampanj.

I en tid där digital kommunikation dominerar, väljer Socialdemokraterna att återgå till de klassiska metoderna av politisk handling genom att arrangera en omfattande dörrknackningskampanj över hela landet. Denna personliga approach syftar till att stärka banden till väljarna och diskutera partiets visioner och mål inför det kommande Europaparlamentsvalet.

(Annonslänk)

Valupptakten, som äger rum idag söndag, markerar början på en intensiv kampanjperiod och startar med en digital sändning direkt från Socialdemokraternas huvudkontor på Sveavägen 68. Sändningen leds av Gösta Brunnander, partiets valledare, med speciell medverkan av partiledaren Magdalena Andersson. Under eventet kommer företrädare och kandidater att delta digitalt från sina dörrknackningsplatser runtom i landet.

I Södertälje, en av de många städer där Socialdemokraterna aktivt kommer att bedriva sin kampanj, kommer partisekreterare Tobias Baudin att tillsammans med kandidaten Sarkis Khatchadourian personligen delta i dörrknackningen med start klockan 13:15.

Genom att kombinera traditionella kampanjmetoder med modern teknik hoppas Socialdemokraterna kunna mobilisera stöd och öka medvetenheten om de viktiga frågor som står på spel i det kommande Europaparlamentsvalet.

Läs även: – Södertäljebon Khatchadourian kandiderar i Europavalet

Dela artikeln