🕝 1 minuter
Polisinsats i Västergård – En person gripen
Publicerad 18 februari 2024 20:34
Uppdaterad 18 februari 2024 20:40

Läsarbild

En stor polisinsats pågår i Västergård där en person har gripits efter ett larm som inkom till polisen under söndagseftermiddagen.

På söndagseftermiddagen vid 16.23 mottog polisen ett larm om en händelse vid Erikshällsgatan i Västergård. En omfattande polisinsats har inletts, där flera polisbilar tillsammans med räddningstjänst och ambulans snabbt anlände till platsen. Polisen bekräftar att utredningsåtgärder genomförs i en fastighet i området, men detaljer kring händelsen hålls för tillfället konfidentiella.

En person har frihetsberövats i samband med insatsen och en brottsutredning har påbörjats. Polisen har i ett uttalande på sin hemsida angivit att ”av integritetsskäl” kan de inte lämna ytterligare information vid denna tidpunkt.

Det är ännu oklart om någon person skadats under händelsen. Enligt uppgifter till Telgenytt tyder på att insatsen varit omfattande, med upp till fem polisbilar samt insatser från räddningstjänsten och ambulans på plats. Mer information väntas bli tillgänglig allteftersom utredningen fortskrider.

Se film från platsen här via Telgenytts nystartade Snapchat-konto.

Dela artikeln