🕝 1 minuter
Stor brand i villaområde
Publicerad 22 januari 2024 23:22
Uppdaterad 23 januari 2024 02:17

Foto: Shamash Oyal

En brand har brutit ut i ett villagarage på Karlhovsvägen i Södertälje. En omfattande räddningsinsats pågår för närvarande på platsen.

Klockan 21.25 på måndagskvällen larmades SOS Alarm om en brand i ett villaområde i Karlhov. Branden, som inträffade i ett garage beläget på Karlhovsvägen, har lett till en stor räddningsinsats. Flera räddningsenheter svarade snabbt på larmet och ryckte ut till platsen för att förhindra eldens spridning.

För närvarande är vägen avspärrad medan räddningspersonal arbetar på platsen för att kontrollera branden. Enligt Telgenytts utsände finns det uppgifter om att det kan finnas gastuber i närheten av branden, vilket ökar risken och komplexiteten i räddningsarbetet.

– Vi larmades till Karlhov med anledning av att boende ska ha sett rökutveckling från en villagarage. Vi är på plats med två stationer för att släcka branden. Så som det ser ut just nu så har branden inte spridit sig till villan, säger räddningstjänstens vakthavande befäl till Telgenytt.

Orsaken till branden är fortfarande oklar, och undersökningar kommer att genomföras för att fastställa vad som ledde till händelsen. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med branden och sent på måndagskvällen meddelade polisen att det i nuläget inte finns någon brottsmisstanke.

Dela artikeln