🕝 1 minuter
Hon nomineras som en av de mäktigaste inom hållbarhet
Publicerad 5 januari 2024 09:30
Uppdaterad 5 januari 2024 07:08

Tamra Fenjan: Foto Södertälje kommun/ Liza Simonsson

I årets omgång av Aktuell Hållbarhets prestigefyllda lista över Sveriges 101 hållbarhetsmäktigaste personer, har Tamara Fenjan, hållbarhetskommunikatör i Södertälje kommun, blivit en av de nominerade.

Aktuell Hållbarhet fortsätter sin tradition att årligen hylla Sveriges främsta hållbarhetsprofiler. Med en imponerande lista på 400 nominerade, sticker Södertäljes egen Tamara Fenjan, ut som en lovande kandidat. Fenjan, känd för sitt engagemang i hållbarhetskommunikation, delar listan med välkända namn från bland annat Världsnaturfonden WWF.

Nomineringarna, en kombination av läsarnas och en expertjurys val, visar på en bred uppslutning bakom de som aktivt arbetar för en mer hållbar framtid. Med röstningsprocessen öppen fram till den 10 januari, ligger makten nu hos publiken att avgöra vilka som slutligen tar plats bland de 101 mest inflytelserika hållbarhetsskiktselserna i Sverige.

Tamara Fenjans nominering markerar inte bara en personlig framgång utan lyfter även fram Södertälje kommun som en aktiv deltagare i landets hållbarhetssträvanden.

Dela artikeln