Södertälje kommun
🕝 1 minuter
Jacqline Mounkassa tävlar i Melodifestivalen 2024
Publicerad 1 december 2023 22:00
Uppdaterad 1 december 2023 21:30

Jacqline Mossberg Mounkassa från Järna. Pressbild

Melodifestivalen 2024 presenterar ett spännande startfält med 30 artister, inklusive stjärnan Jacqline Mossberg Mounkassa från Järna.

Under fredagsförmiddagen avslöjade Melodifestivalen de 30 artisterna som kommer att delta i nästa års tävling. Bland deltagarna finns 14 bekanta ansikten, inklusive Jacqline Mossberg Mounkassa från Järna. Mounkassa, 24 år, gjorde ett starkt intryck i Idol 2021, där hon gick till final och uppträdde live i en slutsåld Avicii Arena.

Trots en andraplats i Idolfinalen, har hennes passion för sång och dans sedan barnsben drivit henne mot målet att bygga en global artistkarriär. Nu står hon redo att ta sig an utmaningen i Melodifestivalen 2024.

I en betydande förändring för tävlingen, kommer nästa års upplaga att ha 30 bidrag istället för de tidigare 28. En annan nyhet är att semifinalerna avskaffas och ersätts med en femte deltävling. I denna deltävling kommer tittarna att rösta fram de sista bidragen till finalen. Denna förändring förväntas ge tävlingen en ny dynamik och ytterligare spänning för tittarna.

Tryck på bilden för anmälan. Julkassen: Ett samarbete mellan Telgenytt och St: Afrems ortodoxa kyrka.

Dela artikeln