🕝 2 minuter
BILDEXTRA: Här firar Bergvik 60 år
Publicerad 5 juni 2023 20:12
Uppdaterad 6 juni 2023 14:25

Foto: Alexander Isa

Under lördagen firade Bergvik sitt imponerande 60-årsjubileum med en välbesökt tillställning som pågick från klockan 11 till 15:00. Det bjöds på en rad spännande aktiviteter och möjlighet att träffa lokala företrädare.

Bergvik fyllde hela 60 år och det skulle självklart firas ordentligt. Under den soliga lördagen bjöd området in till en festlig tillställning som lockade besökare i alla åldrar.

Bland annat var Bokbussen på plats för att erbjuda möjligheten att låna och läsa något spännande under sommaren. Barnen hade fullt upp med roliga aktiviteter som fiskdamm, hoppborg och en spännande tipspromenad med chans att vinna fina priser. Dessutom hade man chansen att träffa representanter från Telge Bostäder och Hyresgästföreningen Södertälje/Nykvarn för att diskutera viktiga ärenden och få information.

För de som blev hungriga fanns det möjlighet att avnjuta färska och smakrika hamburgare från den omtyckta Berdman Burgers och Aleksandar Leskinens vid stekplattan, som serverade sina läckra kreationer under hela evenemanget. Och för att stilla sötsuget bjöds det självklart på fika till alla besökare.

Läs även: – Atze förverkligade sin dröm – Nu rullar familjen fram succén

Bokbussen på plats. Anna Palm Kåberg och Martin Ahlman från Södertäljes stadsbiblotek. Foto: Alexander Isa

Foto: Alexander Isa

(Annonslänk)

Dela artikeln