Företag i fokus:

Annons

Zeki Demir utslängd ur Robinson efter slagsmål

Zeki

Zeki Demir.Foto: Robert Jadenfelt/TV4.

Under måndagens avsnitt av Robinson skickades Zeki Demir från Södertälje hem efter ett bråk med deltagare Dennis Boelius. – En deltagare har brutit mot reglerna, och därför tvingats avbryta, säger Anders Lundin i programmet.

Enligt Aftonbladet som varit i kontakt med deltagarna började bråket efter en diskussion om hur Zeki Demir reagerade när han skickades till ”Gränslandet”.

De deltagare som röstats ut från Robinson placeras i Gränslandet där de en chans att ta sig tillbaka till tävlingen. I en intervju med Aftonbladet berättar Dennis Boelius hur Zeki Demir skallar till honom så att han hamnar på backen och därefter sätter sig över och mular honom med sand.

– När han ser kameran bakifrån så ser han att ”nu jävlar nu måste jag gå tillbaka till on-camera Zeki”. Han erbjuder mig en hand så att det ska se ut som att vi skojbråkar, men det är absolut inte så, säger Dennis Boelius till Aftonbladet.

Till tidningen ger Södertäljebon en helt annan bild och menar han inte är orsaken till den stora incidenten på Robinson-ön.

– Dennis kom och försökte dränka mig i vattnet, jag själv trodde att det fortfarande var skämt och trodde inte att Dennis var allvarligt i det. Jag valde att göra samma sak som Dennis gjorde på mig, då jag trodde att det var ett skämt men sen valde jag ta upp Dennis, säger Zeki Demir till Aftonbladet.

– Dennis väljer att sätta sitt huvud mot mitt huvud, och säger då ”vill du bråka, tror du att du är tuff”, jag själv svarar att jag inte vill bråka och då svarar han till mig att ”du är inte så tuff”. Dennis väljer då att ta mina fötter och då börjar jag försvara mig, tyvärr råkade jag vara starkare än Dennis, och tog honom ner till marken när vi väl brottades.

Senare anländer programledaren Anders Lundin till ön och meddelar resten av gruppen att Zeki har fått lämna Robinson.

– En deltagare har brutit mot reglerna och därför tvingats avbryta. Ville bara meddela det, säger Anders Lundin i programmet.

(Annonslänk)

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 24 april 2023 21:30
Senast uppdaterad: 24 april 2023 21:30

BILDEXTRA: Skjutningen i Hovsjö

DSC_0029

Foto: Telgenytt

Foto: Telgenytt

Läs även – Skjutning i Hovsjö

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 9 december 2023 21:47
Senast uppdaterad: 10 december 2023 01:53

SENASTE NYTT: Maskerade sågs fly efter skjutningen – 16 åring bland de skjutna

DE11EEFF-BCB0-438B-AE4F-F03123BF09A8

Foto: Shamash Oyal

Tre personen har skjutits efter en skottlossning i Hovsjö, den yngsta 16 år enligt uppgifter. Enligt expressens uppgifter uppmärksammades tre maskerade personer fly från platsen.

Polisen larmades vid 18.45 efter rapporter om smällar, som visade sig vara skottlossning mitt i ett bostadsområde.

Polisens presstalesperson bekräftade för Telgenytt först att minst en person var skjuten, men senare uppdaterades informationen till fyra skjutna. Detta enligt uppgifter till Aftonbladet. Skadeläget är ännu okänt, men minst en skottskadad har förts till sjukhus.

Ett ögonvittne rapporterade att tre personer i svarta kläder, varav en med luva, uppmärksammades fly från platsen. Två av dem sprang åt samma håll, medan den tredje tog en annan riktning skriver tidningen

– Det var tre stycken. De hade svarta kläder på sig och en hade luvan uppe. De sprang så fort de kunde, innan polisen kom, säger ett ögonvittne till Expressen.

Bland de skjutna ska en vara i 16-års åldern enligt uppgifter.

Polisen har ännu inte gripit någon i samband med händelsen.

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 9 december 2023 20:28
Senast uppdaterad: 10 december 2023 01:52

Annons

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Julkassen

I samarbete med St: Afrems ortodoxa kyrka
Utdelningen sker den 21 december i S:t Afrems kyrka på
Klockarvägen 110 från klockan 15:00 till 20:00.

Swisha till 123 314 57 03
eller sätt in på Bankgiro 5324-1451.

Ange ”Julkassen” och givarens/företagets namn på inbetalningen. Sista inbetalningsdag är den 15 december.
Är du i behov av Julkassen? Anmäl dig här redan idag.