Södertälje kommun
🕝 1 minuter
Löwengrip på besök i Södertälje - "Otroligt rolig dag"
Publicerad 27 mars 2023 13:45
Uppdaterad 27 mars 2023 13:53

Isabella Löwengrip. Foto: Pressbild

Den svenska entreprenören, författaren och influencern Isabella Löwengrip befann sig under söndagen i Södertälje för ett besök i stadens populära vetenskapsmuseum.

Löwengrip är en av Sveriges mest kända offentliga person och utsågs av Veckans Affärer till Näringslivets mäktigaste kvinna 2018. Under söndagen släppte hon loss i samband med ett besökt på Tom Tits Experiment i Södertälje. Tillsammans med flera andra personer verkade sällskapet ha fått en positiv upplevelse av besöket i Södertälje.

Löwengrip delade bland annat bilder från besöket på sin Instagram, där hon har närmat 400.000 följare, och skrev om hur kul hon och hennes sällskap hade det i Södertälje.

”Idag har Filip Jarl, jag och fem barn expiremnterat loss på Tom Tits Experiment. Otroligt rolig dag! Fyra våningar lek.”, skriver Isabella Löwengrip på sociala medier.

Tom Tits, som är en vetenskapsupplevelse erbjuder interaktiva utställningar och experiment för både barn och vuxna och har varit en populär destination sedan starten år 1987.

(Annonslänk)

Dela artikeln