Företag i fokus:

Aljoša invald i styrelse för ledande svensk organisation

Aljosa

VD för Södertälje City, Aljoša Lagumdžija.

Centrumchefen, VD för Södertälje City, hyllas för sina fantastiska insatser för staden och sätter Södertälje på kartan. Nu har har blivit invald i styrelsen för Sveriges Centrum- och Platsutvecklare

– Jag känner mig väldigt hedrad och ärad över att bli invald till Sveriges Centrum- och Platsutvecklares styrelse – och det är kul att Södertälje också tar plats och blir representerat i det här nationella sammanhanget, säger Aljoša Lagumdžija, VD, Södertälje City.

Sveriges centrum- och platsutvecklare är en ideell organisation som är ledande branschnätverket för yrkeskåren inom centrum- och platsutveckling i Sverige.

Organisationen är det ledande personliga branschnätverket som verkar på nationell, regional och lokal nivå och arbetar med utbildningar, seminarier, föreläsningar, studiebesök och nätverksbyggande. De arrangerar också årskonferenser på olika platser varje år som innehåller besök, aktuella teman och möjligheter till nätverk och erfarenhetsutbyte.

Nu blir Aljoša Lagumdžija en del av styrelsen för organisationen, samtidigt som han fortsätter som VD för Södertälje City och stadens fortsatta utveckling.

– Nu ser jag fram emot ett spännande uppdrag och att vara en del av det härliga teamet i organisationen, säger Aljoša Lagumdžija.

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 8 mars 2023 14:54
Senast uppdaterad: 8 mars 2023 14:54

Bil voltade och hamnade på taket i Södertälje Syd

IMG_6072

Foto: Shamash Oyal

Under lördagskvällen vid 22:30, som en singelolycka i Södertälje Syd rapporterades, då en bil voltade och hamnade på taket med en passagerare inne i fordonet.

Räddningstjänst, ambulans och polis, var på plats för att hantera situationen. Polisen genomförde en utredning för att fastställa orsaken till olyckan och undersöka de exakta omständigheterna.

Enligt uppgifter ska personen som färdades i bilen ha kunnat lämna fordonet. Personen misstänks för vårdslöshet i trafik.

-Det var en bil som voltade och hamnade på taket. En anmälan om vårdslöshet i trafik har rapporterats, säger polisens presstalesperson till Telgenytt.

Skadeläget för den inblandade är oklart.

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 21 april 2024 02:43
Senast uppdaterad: 21 april 2024 02:43

INSÄNDARE: Noll respekt för en ren stad

RAW

Foto: Rawpixel/CC0 1

”Vad är det för fel på besökarna till stadskärnan?”, skriver insändaren.

Igår var det städning av flera gator i Södertälje. Kaplansgatan sopades från grus, fimpar samt alla möjliga sopor tidigt på förmiddagen. Det blev fint.

Endast några timmar senare är det en person från en parkerad bil som rätt ut på trottoaren kastar resterna från en hamburgerrestaurang, papper, muggar osv. Nu idag, fredag, har fimparna tillsammans med övriga sopor börjat samlas igen.

Vad är det för fel på besökarna till stadskärnan, är de flesta höga på flugsvamp eller tar dom fel på Lerhaga och Södertälje Centrum?

Jag som bor på soptippen

Text:

Detta är en debatt/insändare. Åsikterna är skribentens egna

Dela via:

Shares
Publicerad: 20 april 2024 21:00
Senast uppdaterad: 20 april 2024 17:30

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors