🕝 1 minuter
Mario gör succé på Foodora med sitt unika koncept
Publicerad 5 mars 2023 20:36
Uppdaterad 5 mars 2023 20:43

Foto: Alex Ataseven.

När pandemin slog till var Mario Varli en av alla de tusentals svenskar som blev av med sitt jobb. Nu två år senare driver Mario en av de populäraste grekiska restaurangerna på Foodora.

– Jag arbetade på en restaurang i Skärholmens Galleria och blev av med jobbet när Corona-pandemin slog till. Det var en jobbig period för mig, säger Mario kökschef på Souvlaki Grill till Telgenytt.

– Vi har ett annorlunda koncept jämfört med andra restauranger. Jag tillagar allt för hand från grunden. Exempelvis så använder jag inte ströbröd i nötfärs-spett. Det är bättre då även glutenallergiker kan äta nötfärs och även smaken blir mycket bättre, säger han.

Till Telgenytt berättar Mario att Souvlaki Grill i Ronna Centrum är den enda restaurangen i Sverige som har entrecote på spett.

– Det är en av våra storsäljare på Foodora, säger Mario.

Här fokuserar Souvlaki på råvaror av kvalité. Exempelvis använder restaurangen enbart svenskt kött av högsta kvalité i rätterna.

– Men den största hemligheten med vår goda mat är att den lagas med mycket kärlek, avslutar Mario med ett stort leende.

Foodora – Souvlaki Grill

Marios grekiska maträtter storsäljare på Foodora.

Dela artikeln