Företag i fokus:

Räddningstjänsten ryckte ut efter lastbilsbrand vid Igelsta

Brandbild. Alex Ataseven

Arkivbild.

Tidigt på söndagsmorgonen larmades räddningstjänsten om en bilbrand på Nynäsvägen. Flera räddningsenheter ryckte ut och möttes av en fullt utvecklad brand.

Larmet inkom till larmcentralen klockan 09:16 på söndagen och inträffade på Nynäsvägen vid Igelsta. Både polis och räddningstjänst kallades till platsen.

Enligt de initiala uppgifterna från SOS Alarm var det en lastbil som stod i brand, men det ska enligt polisens uppgifter inte funnits en spridningsrisk. Branden kunde snabbt släckas och kort därefter kunde räddningstjänsten lämna platsen och återgår till stationen.

”Det finns inga uppgifter om personskada och polisen kommer att upprätta en anmälan gällande arbetsplatsolycka.”, skriver polisen på sin hemsida.

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 26 februari 2023 16:22
Senast uppdaterad: 26 februari 2023 16:22

Bil voltade och hamnade på taket i Södertälje Syd

IMG_6072

Foto: Shamash Oyal

Under lördagskvällen vid 22:30 rapporterades en singelolycka i Södertälje Syd, där en bil voltade och hamnade på taket.

Larmet inkom klockan 22:30, och räddningstjänst, ambulans samt polis var på plats för att hantera situationen efter att en passagerare befann sig inne i fordonet i samband med olyckan. Polisen genomförde en utredning för att fastställa orsaken till olyckan och undersöka de exakta omständigheterna.

Enligt uppgifter ska personen som färdades i bilen ha kunnat lämna fordonet, men föraren misstänks nu för vårdslöshet i trafik.

– Det var en bil som voltade och hamnade på taket. En anmälan om vårdslöshet i trafik har rapporterats, säger polisens presstalesperson till Telgenytt.

Skadeläget för den inblandade är i nuläget oklart.

(Annonslänk)

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 21 april 2024 02:43
Senast uppdaterad: 21 april 2024 04:29

INSÄNDARE: Noll respekt för en ren stad

RAW

Foto: Rawpixel/CC0 1

”Vad är det för fel på besökarna till stadskärnan?”, skriver insändaren.

Igår var det städning av flera gator i Södertälje. Kaplansgatan sopades från grus, fimpar samt alla möjliga sopor tidigt på förmiddagen. Det blev fint.

Endast några timmar senare är det en person från en parkerad bil som rätt ut på trottoaren kastar resterna från en hamburgerrestaurang, papper, muggar osv. Nu idag, fredag, har fimparna tillsammans med övriga sopor börjat samlas igen.

Vad är det för fel på besökarna till stadskärnan, är de flesta höga på flugsvamp eller tar dom fel på Lerhaga och Södertälje Centrum?

Jag som bor på soptippen

Text:

Detta är en debatt/insändare. Åsikterna är skribentens egna

Dela via:

Shares
Publicerad: 20 april 2024 21:00
Senast uppdaterad: 20 april 2024 17:30

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors