🕝 1 minuter
Tom Tits inleder nytt samarbete med nordisk aktör
Publicerad 20 februari 2023 15:28
Uppdaterad 20 februari 2023 15:28

Arkivbild.

Tom Tits stärker sina satsningar på förnybar energi och hållbarhet. Nu inleder bolaget ett samarbete med Infranode för att uppmuntra ungas engagemang för hållbarhet och förnybar energi.

Tillsammans med Infranode, som investerar i hållbar infrastruktur i Norden, vill Tom Tits, genom ett lustfyllt och upplevelsebaserat lärande, stimulera ungas intresse för hållbarhet och förnybar energi.

– Med Infranodes stöd tillför vi nya resurser till vårt Vetenskapsläger och utvecklar nya koncept för vår utställning som synliggör hållbar utveckling och energi. Vi satsar på att kunna presentera spännande nyheter under året. Vi blir ännu starkare på hållbarhet och energi, säger Tiffany Alnefelt, pedagog på Tom Tits, i ett pressmeddelande.

Samarbetet syftar till att sprida kunskapen bland barn, ungdomar och vuxna och är en del av EU-projektet ”Make It Open”, som arbetar för att främja samarbeten mellan skolor och samhällsaktörer.

Johan Tiselius, hållbarhetschef på Infranode, är glad över samarbetet och möjligheten att sprida sin kunskap om förnybar energi till unga människor.

– Samarbetet med Tom Tit är ett utmärkt sätt att engagera barn och ungdomar i utvecklingen av förnybar energi inom ramen för hållbar utveckling och en fantastisk möjlighet för mig och mina kollegor att få vara med och sprida vår kunskap på området, säger Tiselius.

Dela artikeln