Företag i fokus:

SBBK arrangerar manifestation – ” Stå upp för Södertälje”

2022_03_Taljehallen-Sodertalje-1

Foto: Alexander Isa.

I december tilldelades SBBK utmärkelsen 5i12-priset för att stå upp för människors lika värde. Nu arrangerar klubben en manifestation för ett tryggt och aktivt samhälle i Södertälje samt stärka stadens varumärke.

Tillsammans med kommunen, näringslivet och idrottsrörelsen i Södertälje startar SBBK ett unikt projekt 10 års projekt – Stå upp för Södertälje 2033.

”Vi vill skapa en gemensam framtidstro för alla i Södertälje där vi ökar vi-känslan och stoltheten. Vi har mycket vi kan vara stolta över och framförallt inom idrotten som fångar upp många unga personer.”, skriver SBBK på sin hemsida.

Tillsammans med aktörerna med aktörerna vill SBBK skapa en gemensam framtidstro för alla invånare genom en årlig manifestation. Under tillställningen hoppas SBBK på positiva mediala effekter och få fler barn och ungdomar aktiva i idrotten, utbilda fler ledare samt öka Vi-känslan kommande 10 åren. Under manifestationen lämnar SBBK lämnar över stafettpinnen till SSK som i sin tur lämnar över till en annan förening för att alltid hålla lågan vid liv.

Bild: SBBK

Tisdagen den 28 mars inleds den första manifestation där SBBK bjudit in huvudpartners på uppträdande och tal på Stora Torget i Södertälje Centrum. Därefter sker ett gemensamt följe till Täljehallen för basketfest med fri entré, underhållning och mat.

” I Södertälje vill vi bo, arbeta och idrotta – tillsammans! Stå upp för Södertälje och stötta eventet genom att bidra till den fria entrén”, skriver SBBK.

För företag ligger priset från: 2.750 kronor och privatpersoner från 275 kronor.

Som tack får företag följande exponering. Logotyp i SBBKs 30 meter långa LED-skylt, logotype på SBBKs hemsida, Dekal: ”Vi står upp för Södertälje!”, samt tackannons i LT och Telgenytt.

Privatpersoner: Från 275 kr – Swisha: 123 035 47 87 

Företag: Kontakt SBBKs försäljnings- marknadsansvarig: anders.jeansson@sbbk.se

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 12 februari 2023 13:04
Senast uppdaterad: 12 februari 2023 14:18

BILDEXTRA: Fullsatt när SSK hade hemmapremiär

5442A2E8-64AE-4409-A617-DEA1D1B464EB

Foto: Shamash Oyal

Lagledare Ove Karlsson på väg att lämna över en sista matchtröja till Dragan (#84), SSKspelaren Jacob Dahlström på väg att överräcka blomsterkvast

Dragan Umicevic avtackas efter en lång hockeykarriär, till höger i bild hans hustru Giovanna Umicevic. Foto: Shamash Oyal

SSK:s klubbdirektör höll tal till Dragans ära, här tillsammans med barnen Bianca och Luca

Text:

Daniel Hansson

Dela via:

Shares
Publicerad: 30 september 2023 13:17
Senast uppdaterad: 30 september 2023 13:17

Butik rånad med pistolliknande föremål – en person skadad

92430DCB-3652-434A-A1A4-26B58C033E96

Foto: Alexander Isa

En butik i centrala Södertälje rånades av flera personer på lördagsförmiddagen. Enligt polisen användes ett föremål som liknade en pistol av gärningspersonerna.

Det var strax efter klockan 10 som polisen larmades till den centrala butiken efter ett nödlarm. Enligt polisens information blev en av de anställda blivit slagen.

– Det är butiksanställd som larmar från butiken och berättar att två personer har hotat med ett pistolliknande föremål samt slagit butiksbiträdet, skriver polisen på sin hemsida

Polise och ambulans beordrads till platsen och den anställda personen som skadades fördes till sjukhus med för kontroll.

Just nu pågår en sökinsats efter de misstänkta gärningspersonerna i området, men i nuläget har inga misstänkta personer gripits.

Butiken har spärrats av för en teknisk undersökning, och polisen har inlett en förundersökning angående grovt rån.

Enligt uppgifter till Telgenytt, har butiken Stjärnurmakarna blivit utsatt för ett rån.

Vet du mer, kontakta oss här.

Polis på plats. Området avspärrat. Foto: Alexander Isa

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 30 september 2023 09:43
Senast uppdaterad: 30 september 2023 10:39

Annons

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors