Södertälje kommun
🕝 2 minuter
Här är julklappen som stärker Södertälje - "Enkelt sätt att göra skillnad"
Publicerad 3 december 2022 12:55
Uppdaterad 3 december 2022 12:55

Erik Hanzon. Foto: Södertälje City.

En fin gåva, en julklapp, en personalgåva eller sista minuten-present med tusentals möjligheter. Gå bort Södertäljekortet till någon du tycker om samtidigt som du stöttar den lokal handeln i Södertälje.

– Det är en genväg till att upptäcka allt spännande som stan har att erbjuda. Presentkortet gäller på alltifrån de stora kedjorna som H&M och Akademibokhandeln till härliga spa-upplevelser och restauranger från alla möjliga länder, säger Erik Hanzon på Södertälje City.

– Södertälje har en väldigt bred matkultur med mycket att utforska, så kortet är ett kul sätt att testa något nytt, säger Hanzon.

Södertäljes presentkort gäller hos fler än 70 butiker, restauranger och upplevelser i stan och går att köpa på i butik och i särskilda presentkortsautomater. Och nu även online.

Betala din restaurangnota med Södertäljekortet. Foto: Södertälje City

– Att man nu kan få Södertäljekortet levererat, antingen hem till sig själv eller sitt företag, innebär att det är lättare än någonsin att köpa. Föredrar man att gå till någon av våra två presentkortsautomater går de att hitta i Kringlan respektive Lunagallerian, och vill man ha lite mer personlig service säljs kortet även på Björcks Resor och på Nöjesbiten, säger Hanzon.

Enligt centrumföreningen igen Södertälje Citys är syftet med Södertäljekortet att stärka den lokala handeln i staden. På flera platser i Södertälje erbjuder kommunen tvåtimmar gratisparkering med samma avsikt.

– Presentkortet är ett enkelt sätt att göra skillnad för den lokala handeln, och vi behöver alla hjälpas åt för att behålla en levande stadskärna som kan blomstra och utvecklas. Genom att pengarna stannar i Södertälje leder det också till ökade skatteintäkter som på sikt bidrar till att förbättra skolor, sjukvård och andra verksamheter i kommunen. Med andra ord vinner hela samhället på att man väljer att handla här i city istället för att spendera pengarna på nätet, berättar Erik.

Beställ Södertäljekortet här

Dela artikeln