Sport
🕝 1 minuter
Överraskning väntar besökarna under SBBKs hemmamatch
Publicerad 1 december 2022 10:19
Uppdaterad 1 december 2022 10:19

Foto: Södertälje City

Idag, torsdag den 1 december, delar Södertälje City ut en tidig julgåva till alla besökare i Täljehallen. Nämligen det populära Södertäljekortet – presentkortet för shopping, mat och nöje.

Efter en stark vinst på bortaplan mot Kalmar tar SBBK emot Nässjö Basket i Täljehallen idag klockan 19:00. I samband med hemmamatchen kommer besökarna få en tidig julklapp av SBBKs partner, Södertälje City.

– Södertälje City samverkar med företag och föreningar kring en rad insatser och initiativ. Här ser vi en möjlighet att göra något nytt och roligt tillsammans med SBBK såhär inför julen, säger Aljoša Lagumdzija, VD Södertälje City.

Nu kan besökarna stötta SBBK och samtidigt få med sig en present hem. Under matchen kommer alla få ett eget Södertäljekort, Södertälje Citys gemensamma presentkort som gäller i upp emot 70 butiker i Södertälje, och kommer att vara tankad med ett hemligt belopp.

Södertäljekortet gäller i upp emot 70 butiker.

– Vi ser samarbetet med SBBK som ett mycket viktigt led i att stötta och ytterligare stärka Södertälje som idrotts och besöksstad. Med denna aktivitet vill vi ge tillbaka till Södertäljebor och övriga matchbesökare, vilket känns extra viktigt nu när det är tuffare tider. Tillsammans vill både vi och SBBK fortsätta vara goda ambassadörer för Södertälje, säger Tomas Björck, ordförande Södertälje City.

SBBK ligger på en åttonde plats med 12 matcher spelade och möter Nässjö som ligger på en sjunde plats med en match mindre spelad.

Dela artikeln