🕝 2 minuter
Ny serie spelas in i Södertälje - Påminner om Snabba Cash
Publicerad 22 september 2022 21:51
Uppdaterad 22 september 2022 21:51

Foto: Alex Ataseven.

Under torsdagen befann sig ett stort filmteam på flera platser i centrala Södertälje.

Nu kan Telgenytt berätta att det är samma filmbolag som befann sig i Södertälje i början av september för att spela in en ny serie.

”Vi filmar en dramaserie i sex delar. Vi filmar scener där vi skjuter med vapen. Vi filmar även scener där vi kör med bilar på parkeringen och ut från parkeringen.”, så löd meddelandet dagarna innan filmteamet anlände till platsen.

Det var den 8 september som produktionsbolaget Filmlance var på plats i Bollhallen i Hovsjö med ett filmteam på ungefär 50 personer för att spela in en ny serie.

Filmteamet vid Marenplan. Läsarbild.

– Det stämmer, vi var här för några veckor sedan med ett stort team. Nu är vi tillbaka för att fortsätta filma, men jag kan inte berätta mer än så, berättade personen till Telgenytt

Men vad för typ av serie som spelas in hålls fortfarande hemligt. Däremot fick LT en liten glimt om vad den nya serien handlar om och att projekt går under namnet X22.

– Det är en blandning av båda filmerna Snabba Cash och Top Dog som är SVT:s största projekt i år. Projektstart var i mars och nästa år, kanske till sommaren, räknar man med att den ska visas på SVT, berättade personen till tidningen.

Foto: Alex Ataseven.

Läsarbild.

Dela artikeln