Snöpligt slut för Syrianska - Tappade viktiga poäng
Publicerad 6 september 2022 07:00
Uppdaterad 7 september 2022 10:09

Syrianska hade ett ypperligt läge att jämna toppstriden när de i helgen tog emot Sleipner på hemmaplan.

Det såg bra ut i stora delar av matchen, men sista femton minuterna satte käppar i hjulet för rödgult.

Den första halvleken präglades till mestadels av kamp om boll och misslyckade passningar. Syrianska var dock en aning vassare, men det lilla extra saknades just där och då.

Sleipner var inte helt ofarliga, men det rödgula försvaret försvarade sig väl och bortalaget tilläts inte skapa många chanser och halvtidsresultatet skrevs till 0-0.

In i andra tog det drygt fem minuter innan skyttekungen Majkel Bagir skulle sätta 1-0 för hemmalaget efter en fin aktion. En ledning som höll sig till matchens 80e minut.

Sleipner fick in ett slumpmål som chockade Syrianska som efter flera försök få till ett avgörande utan att lyckas. I matchen 92:a minuten kunde Sleipner efter ett drömavslut få in bollen i det vänstra krysset och plötsligt stod det 2-1 till bortalaget. Kort efter kunde Sleipner också göra 3-1 och Syrianska fick se sig slagna för första gången på 10 matcher.

Nästa matchen spelas på lördag då Syrianska möter serieledarna United IK i ett nytt Södertäljederby.

Text: Andrew Moro, SFC. Läs hela matchrapporten här.