🕝 1 minuter
Månsbro blir ny huvudpartner till SSK - "Stolta att vara med
Publicerad 4 september 2022 18:43
Uppdaterad 4 september 2022 18:56

Månsson Fastigheter blir SSK nya huvudpartner. Bild: Alex Ataseven / Pressbild.

Det fleråriga samarbetet mellan Månsbro Fastigheter och Södertälje Sportklubb tar ett nytt stort kliv frammåt.

På klubbens hemsida under söndagen presenterades Månsbro Fastigheter som klubbens nya huvudpartner.

– Vi har sponsrat SSK under många år och är stolta över att vara med och stötta deras spännande resa. Nu tar vi ett extra steg upp och går in som en av SSK:s huvudpartner, med målsättning att bidra till en positiv säsong, säger Markus Månsson, marknadschef på Månsbro Fastigheter, till Telgenytt.

Månsbro har en lång historik som partner till klubben och haft ett stort engagemang kring SSK samt Södertälje som stad. Under söndagen presenterade SSK stolt sitt nya samarbete med fastighetsbolaget.

Markus Månsson, marknadschef Månsbro Fastigheter.

– Det är oerhört glädjande att vi ingått ett flerårigt avtal med Månsbro Fastigheter och naturligtvis ser de en kommersiell nytta av att synas tillsammans med SSK och stärka sitt varumärke, men det går inte att ta miste på den glöd och hjärta som finns för klubben, säger Marcus Palm, försäljningschef hos Södertälje Sportklubb, på klubbens hemsida.

Det nya samarbetet innebär bland annat helt nya dam- och herrställ samt målvaktsbenskydd som kommer att prydas med huvudpartners logga – Månsbro Fastigheter.

I en gemenskap satsning vill båda parterna bland annat spetsa A-lagstrupp, men även förbättra förutsättningarna för den totala verksamheten.

– Vi tror på att ett framgångsrikt elitlag ger så mycket tillbaka till Södertälje, i form av att motivera ungdomar så att de blir mer aktiva, underhållning för stadens invånare och inte minst att det gör Södertälje mer attraktivt att bo i, säger Markus Månsson till Telgenytt.

Dela artikeln