Södertälje kommun
🕝 2 minuter
SENASTE NYTT: Stor artisttävling hålls i Södertälje
Publicerad 2 augusti 2022 19:57
Uppdaterad 2 augusti 2022 19:57

Pressbild: Södertäljes City, VD Aljosa Lagumdzija.

Gör som Zara Larsson, Wiktoria Johansson, Molly Sandén och Tusse – Stå på scen som skapats för unga talanger genom talangtävlingar.

Ta chansen att göra din röst hörd när artisttävlingen ”Stage Academy Artist” kommer till Södertäljefestivalen den 27 augusti.

– Vi har letat efter ett bra sätt för lokala artister att kunna vara en del av Södertäljefestivalen, och är väldigt glada att Stage Academy Artist nu är med oss. Det innebär att man inte bara får uppträda här utan också har en chans att gå vidare till den nationella finalen, säger Aljosa Lagumdzija, VD för Södertälje City

Stage Academy Artist är en rikstäckande tävling som nu för allra första gången anordnas i Södertälje. Vinnaren i deltävlingen i Södertälje får direkt en plats i riksfinalen i Stockholm där chansen är oerhört stor att komma in i musikbranschen.

Stage Academy kommer till Södertälje i jakt på nya artister. Bild: Södertälje City.

– Med dagens utmaningar finns inte samma möjligheter att få visa upp sin talang eller möjligheten att skapa kontakter för att ta sig vidare. Vi är därför tacksamma att Södertälje City ser potentialen i de många upcoming akterna som behöver hitta samarbeten och vägar framåt och att vi får chans att exponera dem på den här scenen i samband med Södertäljefestivalen, säger Annamia Fast från Stage Academy.

Och intresset är stort.

Redan nu har flera lokala artister har hört av sig till centrumföreningen Södertälje City inför festivalen om önskemål att medverka. Södertälje City har vidarebefordrat uppgifterna vidare till Stage Academy som ansvarar för uttagningen.

– Det kan bli startskottet på något riktigt stort för en av våra lokala stjärnor, säger Aljosa Lagumdzija.

Såhär gör du för att delta på Stage Academy Artist Södertäljefestivalen:

  • Gör en videoinspelning där du sjunger/spelar.
  • Skicka videon (eller länk till videon) i ett mail till [email protected] och kom ihåg att skriva ”Artist” i ämnesraden
Dela artikeln