Företag i fokus:

Annons

Annons

Söker du lägenhet?

Stor olycka på E4 vid Pershagen – Vägen avstängd

2A8B0663-8C07-4C97-A50E-58F21AC1A1AC

Bild. Google maps / Alex Ataseven.

Vid 16-tiden på söndagen larmades räddningstjänsten om en olycka på E4. 

Enligt uppgifter från Trafikverket är det flera fordon inblandade.

Olyckan inträffade vid trafikplats Södertälje Syd i riktning mot Stockholm, strax utanför Pershagen. Enligt uppgifter ska det vara flera fordon som kolliderat med varandra. En bil ska enligt uppgifter ha fattat eld.

Flera fordon inblandade i olycka vid Pershagen. Vägen avstängd i norrgående riktning under räddningsarbetet.”, skriver Trafikverket.

Ungefärlig plats. Bild: Google maps.

Just nu befinner sig polis och räddningstjänsten på platsen och i samband med olyckan har vägen stängts och skapat långa köer i norrgående riktning.

Enligt Trafikverket har olyckan en stor påverkan på trafiken och att räddningsarbetet väntas pågå till cirka 17:45.

Just nu är två körfält blockerat, men det är ännu oklart hur allvarlig olyckan är.

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 31 juli 2022 14:36
Senast uppdaterad: 1 augusti 2022 11:34

Person påkörd i centrala Södertälje – Förd till sjukhus

4ACAE2C6-801A-4136-B226-FDA4DB9DBA18

Läsarbild

En äldre man blev på lördagseftermiddagen påkörd i centrala Södertälje och förts till sjukhus och. Nu misstänkta en förare för vållande till kroppsskada.

-Vi är på plats tillsammans med polis och läkare säger, räddningstjänstens vakthavande befäl, Roger Magnusson, till Telgenytt.

En 75-årig man blev på eftermiddagen påkörd av en bilförare vid korsningen Nygatan och Järnagatan centrala i Södertälje. Flera räddningsenheter, ambulans och polis kallades till olycksplatsen.

Den skadade mannen vårdades på plats och har nu förts till sjukhuset med ambulans. Enligt polisen var den skadade mannen vid medvetande och kunde talbar.

Detaljerna kring händelsen är dock inte helt klarlagda, inklusive exakta omständigheter kring olyckan och huruvida övergångsstället var involverat. Mannen har ännu inte kunnat höras av polisen angående händelsen.

Bilföraren, en man i 50-årsåldern, misstänks för vållande till kroppsskada och kommer att undersökas och utredas av polisen. Mer information och detaljer förväntas framkomma när den skadade mannen har kunnat ge sin version av händelsen och utredningen fortskrider.

Läsarbild

(Annonslänk)

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 3 juni 2023 16:03
Senast uppdaterad: 3 juni 2023 16:07

Skogsbrand i Nykvarn – Flera enheter på plats

Brandbil

Arkivbild

Just nu brinner det i skogen nära Långsjön i Nykvarn. Räddningstjänsten är på plats med flera enheter och bistås av en helikopter från ovan.

– Det var en helikopter på plats i början. Det var inte vår helikopter utan polisen som förmodligen var i närheten för ett annat ärende, säger Roger Magnusson, vakthavande befäl på Räddningscentralen, till Telgenytt.

Larmet inkom vid 13.40 om en skogsbrand cirka en kilometer väster om Långsjön i Nykvarn.

Flera enheter från räddningstjänsten, tillsammans med ett ledningsfordon, är nu på platsen för att bekämpa branden och omfattar en yta på cirka 1500 kvadratmeter.

– Vi är på plats och har en prognos på att vara klara om cirka 2 timmar. Vi har ringat in branden som uppskattas vara på en yta av cirka 1500 kvadratmeter. Ingen vattenbombning med helikopter behövs, allt är under kontroll i Nykvarn skulle jag vilja säga, säger Magnusson.

(Annonslänk)

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 3 juni 2023 13:10
Senast uppdaterad: 3 juni 2023 13:16

Annons

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors