Företag i fokus:

Annons

Annons

Söker du lägenhet?

Sköts till döds påväg till jobbet – Nu söker polisen tips för att lösa mordet

Minnesplats

Foto: Privat & Alexander Ataseven.

Natten mot fredag, den 10 juni, sköts en ung man i 20 årsåldern till döds på en lekplats på Getingstingen i Blombacka.

Han sköts med flera skott av okända gärningspersoner och avled på plats av sina skador. En vecka har passerat sedan mordet och nu går polisen ut med att man söker tips från allmänheten.

Det var vid 04:30 tiden, den 10 juni, som en man i 20 års åldern anträffades skjuten med flera skott i stadsdelen Blombacka i Södertälje.

Enligt uppgifter till Telgenytt var mannen påväg till jobbet när två svartklädda gärningspersoner avlossade flera skott mot 20 åringen som sedan avled på plats av sina skador.

Foto: Alex Ataseven.

Ett stort antal vittnesförhör hölls på plats samt att ett stort område spärrades av där kriminaltekniker genomförde en brottsplatsundersökning.

En vecka har nu passerat och ännu är ingen person gripen för mordet.

Nu söker polisen personer som kan ha sett händelsen eller gjort iakttagelser kring tiden för mordet i Blombacka.

”Med anledning av att ett grovt våldsbrott har inträffat under kväll/natten/morgonen mellan torsdagen 9 juni och fredagen den 10 juni, genomför polisen dörrknackning i det aktuella området.”, skriver polisen på sociala medier.

Har du tips eller iakttagelser, kontakta polisen.

TV: Här söker polisen igenom brottsplatsen

Polisen på plats i Blombacka efter mordet den 10 juni. Foto: Alex Ataseven.

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 17 juni 2022 00:00
Senast uppdaterad: 21 juni 2022 14:07

Person påkörd i centrala Södertälje – Förd till sjukhus

4ACAE2C6-801A-4136-B226-FDA4DB9DBA18

Läsarbild

En äldre man blev på lördagseftermiddagen påkörd i centrala Södertälje och förts till sjukhus och. Nu misstänkta en förare för vållande till kroppsskada.

-Vi är på plats tillsammans med polis och läkare säger, räddningstjänstens vakthavande befäl, Roger Magnusson, till Telgenytt.

En 75-årig man blev på eftermiddagen påkörd av en bilförare vid korsningen Nygatan och Järnagatan centrala i Södertälje. Flera räddningsenheter, ambulans och polis kallades till olycksplatsen.

Den skadade mannen vårdades på plats och har nu förts till sjukhuset med ambulans. Enligt polisen var den skadade mannen vid medvetande och kunde talbar.

Detaljerna kring händelsen är dock inte helt klarlagda, inklusive exakta omständigheter kring olyckan och huruvida övergångsstället var involverat. Mannen har ännu inte kunnat höras av polisen angående händelsen.

Bilföraren, en man i 50-årsåldern, misstänks för vållande till kroppsskada och kommer att undersökas och utredas av polisen. Mer information och detaljer förväntas framkomma när den skadade mannen har kunnat ge sin version av händelsen och utredningen fortskrider.

Läsarbild

(Annonslänk)

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 3 juni 2023 16:03
Senast uppdaterad: 3 juni 2023 16:07

Skogsbrand i Nykvarn – Flera enheter på plats

Brandbil

Arkivbild

Just nu brinner det i skogen nära Långsjön i Nykvarn. Räddningstjänsten är på plats med flera enheter och bistås av en helikopter från ovan.

– Det var en helikopter på plats i början. Det var inte vår helikopter utan polisen som förmodligen var i närheten för ett annat ärende, säger Roger Magnusson, vakthavande befäl på Räddningscentralen, till Telgenytt.

Larmet inkom vid 13.40 om en skogsbrand cirka en kilometer väster om Långsjön i Nykvarn.

Flera enheter från räddningstjänsten, tillsammans med ett ledningsfordon, är nu på platsen för att bekämpa branden och omfattar en yta på cirka 1500 kvadratmeter.

– Vi är på plats och har en prognos på att vara klara om cirka 2 timmar. Vi har ringat in branden som uppskattas vara på en yta av cirka 1500 kvadratmeter. Ingen vattenbombning med helikopter behövs, allt är under kontroll i Nykvarn skulle jag vilja säga, säger Magnusson.

(Annonslänk)

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 3 juni 2023 13:10
Senast uppdaterad: 3 juni 2023 13:16

Annons

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors