🕝 1 minuter
Studentfirandet i Södertälje bevaka av polis med drönare från luften
Publicerad 10 juni 2022 02:00
Uppdaterad 10 juni 2022 02:00

Idag firar studenterna från de gymnasium som är i Södertälje och inleder dagen med en ceremoni och lunch i stadshuset.

I samband med studentfirandet går polisen ut med information om att firandet bland annat bevakas med drönare från luften.

Utöver vanliga resurser kommer det även finnas drönare i luften.”, skriver Södertäljepolisen på sociala medier.

Mellan klockan 11.45 – 13.10 kommer studenterna från Södertäljes gymnasium, gemensamt efter ceremonin och lunchen, vandra från stadshuset till Stadsparken.

Från cirka 13:15 till 15:00 kommer stunderna därefter åka studentflak i centrala Södertälje vilket kommer att ha en stor påverkan på trafiken.

De kommer att åka i centrala Södertälje vilket innebär att det under den här tiden kommer att bli trafikstörningar. Har man ärenden i stan rekommenderas det att ta det innan alternativt efter firandet.”, skriver polisen.

I samband med studentfirandet kommer det att finnas en stor polisiär närvaro med bland annat drönare i luften. Detta för att dagen ska bli en fin och minnesvärd dag för både studenter och allmänheten.

Vi skickar även med en påminnelse om att det är högst olämpligt att smälla av konfettikanoner, bangers och bengaler i centrala Södertälje.”, meddelar Södertäljepolisen.

Dela artikeln