🕝 1 minuter
Syrianska FC förstärker truppen - Värvar sex nya spelare
Publicerad 13 mars 2022 01:00
Uppdaterad 13 mars 2022 01:00

Från vänster: Nacho Carabajal, Rabi Elia, Alessandro Visconti, Ramez Matti, Kenneth Carli, Kevin Kielin. Foto: SyrianskaFC.

Syrianska FC förstärker truppen inför kommande säsong med totalt sex spelare, varav två återvändare ansluter sig till division 2 klubben.

34-åringen Rabi Elia, som spelade för klubben säsongerna 2006 till 2014, återvänder efter sju års frånvaro och värvas från grannklubben United IK.

En annan återvändare är 23-årigen Kenneth Carlie som lämnade Syrianska i somras för spel i Enköpings SK, men väljer nu att återvända till Södertäljelaget.

– Det känns riktigt kul att vara tillbaka. Som fotbollsspelare har jag mått som allra bäst när jag spelat i Syrianska, så det var inte ett svårt beslut att ta när möjligheten att komma tillbaka dök upp, säger Kenneth Carlie till Syrianska.

Vidare har fyra andra spelare skrivit på för Syrianska kommande säsong.

27-åringen Nacho Carabajal frånSundbybergs IK, 21-årigen Kevin Kielin från Kista SC, 20-åringen Alessandro Visconti från FC Djursholms ungdomslag och 23-åringen Ramez Matti som är fostrad i Syrianska men har spelat för Assyriska senaste två säsongena.

– Jag hoppas att jag kan bidra med så mycket som möjligt för att det ska gå bra för laget i år, säger Ramez Matti i samband med presentationen.

Dela artikeln