Södertälje kommun
🕝 1 minuter
Här är Årets Företag 2021 i Södertälje - "Fantastisk service"
Publicerad 24 februari 2022 01:00
Uppdaterad 24 februari 2022 01:00

Foto: Södertälje City.

Idag var det dags att kröna ”Årets Cityföretag 2021” i Södertälje som stod mellan Actic Sydpoolen, Albrekts Guld i Kringlan och Svensk Fastighetsförmedling.

Under torsdagen på Park Hotell i Södertälje presenterade centrumföreningen Södertälje City friskvårdsanläggningen Actic Sydpoolen som den givna vinnare.

– Årets Cityföretag bjuder alltid på ett välkomnande leende, och som engagerar sig stort i sina kunder, skriver centrumföreningen Södertälje City i ett pressmeddelande.

På plats under ceremonin fanns flera Södertäljeföretagare när Actic tog emot utmärkelsen som Året företag i Södertälje 2021.

En utmärkelse som Södertälje City tilldelar det företag som aktivt arbetar för att stärka både sin egen och hela stadskärnans attraktionskraft.

”Hög kompetens, personligt bemötande och fantastisk service alltid sätter kunden i fokus. Man har ett brinnande engagemang och är en god ambassadör, tillika föredöme för Södertälje. Företaget samverkar gärna med andra aktörer för att genomföra aktiviteter som är öppna för alla och skapar därmed nya mötesplatser för invånare och besökare.”, löd motiveringen under ceremonin på Park Hotell.

Dela artikeln