🕝 1 minuter
Här är Centrumföreningens tre kandidater till Årets Cityföretag 2021
Publicerad 18 februari 2022 01:00
Uppdaterad 18 februari 2022 01:00

Foto: Södertälje City.

Varje år utser centrumföreningen Södertälje City ett företag till Årets Cityföretag 2021 som aktivt arbetar för att stärka både sin egen och hela stadskärnans attraktionskraft.

För att kunna nomineras ska företaget bidra till en centrumupplevelse med välkomnande service, positiv attityd och ansvarstagande för både sitt eget och stadens bästa, skriver Centrumföreningen.

2019 utsågs Fastighetsbyrån till Året Cityföretagare och året därpå, 2020, tilldelades krögaren Pablo Munoz priset för sina insatser.

Pablo Munoz, som äger restaurangen Mas Que Tapas, hyllades för sitt starkt entreprenörskap, sin personliga service och framåtandan som skapade en helhetsupplevelse.

Företaget visar på mod och kreativ förmåga att möta kundernas behov. En positiv och inspirerande drivkraft som ständigt strävar efter utveckling av inte bara sin egen verksamhet men också staden i sin helhet. En sann ambassadör och ett gott föredöme.”, löd motiveringen 2020 när Pablo Munoz och Mas Que Tapas tilldelades den fina utmärkelsen.

Nu presenterar centrumföreningen Södertälje City tre företagen som nomineras till Årets Cityföretag 2021, Actic Sydpoolen, Albrekts Guld i Kringlan och Svensk Fastighetsförmedling.

– De tre nominerade företagen har arbetar aktivt för att stärka både sin egen och hela stadskärnans attraktionskraft, är goda ambassadörer och genom professionell service skapar nöjda och glada besökare, säger Aljoša Lagumdžija centrumchef på Södertälje City till Telgenytt.

Vem av dessa tre som tilldelas utmärkelsen presenteras torsdag den 24 februari på Quality park hotell.

Dela artikeln