🕝 1 minuter
Fastighetsbolag tilldelas pris i flera kategorier - "Det känns fantastiskt"
Publicerad 14 februari 2022 01:00
Uppdaterad 14 februari 2022 01:00

Foto: Aktivbo / Lundbergs Fastigheter.

Den 10 februari delade AktivBo det prestigefyllda priset, Kundkristallen under ett Benchmark Event, som delas ut till företag i fastighetsbranschen. AktivBo mäter och följer upp kundupplevelsen i realtid som lägger grunden till utmärkelsen.

Fastighetsbolaget Lundbergs Fastigheter, som äger flera fastigheter i Södertälje tilldelades pris i kategorierna högsta serviceindex, största lyft serviceindex och högsta profil.

– Syftet med Benchmark Event är att skapa drivkraft och stimulera till förbättringar för Sveriges alla hyresgäster, och för branschen som helhet. Att vara nominerad till Kundkristallerna är ett bevis på att man levererar kvalitet och därför är ju hyresgästerna de verkliga vinnarna. Genom våra samarbeten ser vi de fantastiska insatser som kontinuerligt görs och det arbetet vi vill uppmärksamma”, säger Frida Kullh, vd på AktivBo.

Lundbergs Fastigheter ingår i klassen 4 000-10 999 bostäder, äger fastigheter bland annat i Saltskog och Västergård, utsågs till Sveriges bästa hyresvärdar av sina hyresgäster.

– Det känns fantastiskt att vinna Kundkristallen än en gång. Våra kunder är det viktigaste vi har och våra medarbetare arbetar hårt för att de ska trivas och känna sig trygga. Att få så fina betyg av våra hyresgäster visar att organisationens målmedvetna arbete gör skillnad, säger Louise Lindh, VD Lundbergs Fastigheter.

Dela artikeln