Företag i fokus:

Ett år med Telgenytt – 200 000 unika besökare och en ny hemsida inom kort

2022_02_BADEC539-400E-4234-B8C9-CC2C04DCB5E6

Tänk vad snabbt tiden går. Att det redan passerat ett helt år sedan Telgenytt såg dagens ljus är för oss helt obegripligt.

Tack till er alla som stöttar oss, ger oss positiv feedback och visar uppskattning för vårt arbete, det uppskattas oerhört.

Inom kort kommer hemsidan att få en helt ny design och blir mer användarvänlig. Vi ser fram emot er feedback, men innan vi lanseras sidan vill vi kort berätta om den fantastiska resa som Telgenytt har gjort de senaste 12 månaderna.

Tro det eller ej, men på ett år har Telgenytt.se nått ut till hela 201 tusen unika användare. Det här fanns inte på världskartan för 12 månader sedan. Att vi skulle växa så snabbt och nå ut till så många trodde vi inte på när vi lanserade hemsidan för ett år sedan.

Vi har verkligen inga ord som kan beskriva våra känslor, ett stort tack ska ni ha.

Antalet personer som besökt Telgenytt.se senaste 12 månaderna. Data framtagen av Google Analyticts.

Utöver det når vår Facebooksida ut till 10-tusentals varje vecka. Enbart de senaste sju dagarna har Facebooksidan nått ut till 53 200 personer, i princip halva Södertälje på en vecka.

Att vår plattform växer så det knakar varje dag hade inte vart möjligt utan er, vi kommer aldrig någonsin kunna tacka er tillräckligt.

På sju dagar har Facebooksidan Telgenytt nått ut till 53 200 unika personer. Statiskt: Facebook.

Sedan har vi under årets lopp fått många frågor om vi kommer att lansera tidningen i tryck, svaret är delvis Ja. Det är ett av våra stora mål, men då vi i nuläget har andra prioriteringar får det vänta.

En annan fråga som ständigt dyker upp är om Telgenytt ska lansera en egen App. Svarat är Ja. En app kommer att komma, men återigen så har vi i nuläget viktigare punkter att ta i tu med.

Och till er alla som hör av sig om tips och råd, vi läser och vi lyssnar lyhört. Vi vet bland annat att många vill att vi bevakar Järna och Nykvarn lite mer. Vi har även oerhört många SSK supportrar som vill se en högre närvaro från oss samt önskemål om att vi bevakar andra intressanta områden.

Tyvärr så har vi inte resurserna som andra tidningar har. Telgenytt har idag ingen som arbetar med tidningen på heltid, vi är fortfarande en ideell verksamhet.

Vårt mål är att ha en stark organisation med flera anställda som enbart fokuserar på Telgenytt. Däremot kan vi meddela att vi är på god väg, men vi har fortfarande en lång väg att gå.

Om det tar 1 år eller 5 år till spelare ingen större roll, vi är här för att stanna.

Alexander Isa, ansvarig utgivare.

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 2 februari 2022 00:00
Senast uppdaterad: 2 februari 2022 00:00

Damerna utklassade Uppsala i första semifinalmatchen

SBBK Maria Jespersen.

SBBKs Maria Jespersen.
Fotograf: Petra Gau.

SBBKs damer visade klass i den första semifinalmatchen mot Uppsala Basket i Täljehallen, där de tog en övertygande ledning redan i den första perioden och slutade med en krossande seger på 88-45.

(översatt från engelska till svenska) Vårt fokus visade sig i matchen då vi följde coach Bernats spelplan väldigt bra, säger SBBKs danska startspelare, Maria Jespersen.

I går kväll satte SBBKs damlag tonen för sin semifinalserie mot Uppsala Basket med en överlägsen start i Täljehallen. SBBK tog omedelbart kommandot och ledde med 10-0 tidigt i matchen, vilket tvingade Uppsala till en tidig timeout. Uppsalas spelare såg utmanade ut efter timeouten, och första perioden slutade med en ledning för SBBK på 26-9.

(Annonslänk)

Matchen fortsatte i samma anda, med SBBK som behöll kontrollen genomgående. Publiken, bestående av 345 åskådare, fick bevittna en match som snabbt utvecklade sig till en uppvisning av SBBKs styrka och samspel. Slutsiffrorna på tavlan visade 88-45, med jämnt fördelade periodresultat som vittnade om SBBKs dominans under hela matchen.

Klara Lundquist ledde poängligan för SBBK med 16 poäng, tätt följd av Frida Eldebrink och Maria Jespersen, som båda bidrog med 15 poäng var. Uppsala kämpade modigt men kunde inte matcha intensiteten från Södertälje-laget, där Stephanie Visscher blev poängbäst med 14 poäng.

– Vi har varit mycket fokuserade under träningarna eftersom slutspelet är ”en ny säsong”. Vårt fokus visade sig i matchen då vi följde coach Bernats spelplan väldigt bra. Vi hade stort fokus på vår fördel inuti på alla positioner och vi genomförde det väl. Sammantaget känns det mycket tillfredsställande, vi spelade osjälviskt och tog många bra beslut både i anfall och försvar. Sammantaget en riktigt stor laginsats som började med bra träningar den här veckan. På lördag är det en ny match, de kommer att ändra en del saker och det kommer även vi. De kan också ha varit extra trötta inför den här matchen på grund av sina tre tuffa kvartsfinalmatcher mot Östersund, säger SBBKs danska startspelare, Maria Jespersen.

Text:

Paula Kass Elias

Dela via:

Shares
Publicerad: 12 april 2024 08:30
Senast uppdaterad: 12 april 2024 08:59

Kommunanställd varnas för olämpligt uttalande

Södertälje kommun

Foto: Alexander Isa

En anställd inom Södertälje kommun har mottagit en officiell varning efter att ha gjort ett uttalande som uppfattats som sexistiskt av en kollega, enligt ett beslut från kommunen.

(Annonslänk)

En skriftlig varning har utfärdats till en kommunanställd i Södertälje efter ett incident där personen i januari uttryckt sig på ett sätt som anses kränkande och sexistiskt. Varningen markerar en allvarlig förseelse mot anställningsavtalet, vilket detaljerar arbetstagarens skyldigheter och åtaganden inom sin anställning.

Denna typ av beteende, inklusive sexuella trakasserier, kommentarer eller skämt med sexuell innebörd, är strängt förbjudet inom kommunens arbetsplatser och anses vara helt oacceptabelt. Arbetsgivaren har klargjort att sådana handlingar inte bara undergräver den professionella arbetsmiljön utan också strider mot de värderingar och etiska riktlinjer som upprätthålls inom organisationen.

I varningsbrevet betonas det att en upprepning av liknande beteende kan resultera i uppsägning från anställningen.

Text:

Paula Kass Elias

Dela via:

Shares
Publicerad: 12 april 2024 07:14
Senast uppdaterad: 12 april 2024 07:14

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors