Företag i fokus:

Annons

Ett år med Telgenytt – 200 000 unika besökare och en ny hemsida inom kort

2022_02_BADEC539-400E-4234-B8C9-CC2C04DCB5E6

Tänk vad snabbt tiden går. Att det redan passerat ett helt år sedan Telgenytt såg dagens ljus är för oss helt obegripligt.

Tack till er alla som stöttar oss, ger oss positiv feedback och visar uppskattning för vårt arbete, det uppskattas oerhört.

Inom kort kommer hemsidan att få en helt ny design och blir mer användarvänlig. Vi ser fram emot er feedback, men innan vi lanseras sidan vill vi kort berätta om den fantastiska resa som Telgenytt har gjort de senaste 12 månaderna.

Tro det eller ej, men på ett år har Telgenytt.se nått ut till hela 201 tusen unika användare. Det här fanns inte på världskartan för 12 månader sedan. Att vi skulle växa så snabbt och nå ut till så många trodde vi inte på när vi lanserade hemsidan för ett år sedan.

Vi har verkligen inga ord som kan beskriva våra känslor, ett stort tack ska ni ha.

Antalet personer som besökt Telgenytt.se senaste 12 månaderna. Data framtagen av Google Analyticts.

Utöver det når vår Facebooksida ut till 10-tusentals varje vecka. Enbart de senaste sju dagarna har Facebooksidan nått ut till 53 200 personer, i princip halva Södertälje på en vecka.

Att vår plattform växer så det knakar varje dag hade inte vart möjligt utan er, vi kommer aldrig någonsin kunna tacka er tillräckligt.

På sju dagar har Facebooksidan Telgenytt nått ut till 53 200 unika personer. Statiskt: Facebook.

Sedan har vi under årets lopp fått många frågor om vi kommer att lansera tidningen i tryck, svaret är delvis Ja. Det är ett av våra stora mål, men då vi i nuläget har andra prioriteringar får det vänta.

En annan fråga som ständigt dyker upp är om Telgenytt ska lansera en egen App. Svarat är Ja. En app kommer att komma, men återigen så har vi i nuläget viktigare punkter att ta i tu med.

Och till er alla som hör av sig om tips och råd, vi läser och vi lyssnar lyhört. Vi vet bland annat att många vill att vi bevakar Järna och Nykvarn lite mer. Vi har även oerhört många SSK supportrar som vill se en högre närvaro från oss samt önskemål om att vi bevakar andra intressanta områden.

Tyvärr så har vi inte resurserna som andra tidningar har. Telgenytt har idag ingen som arbetar med tidningen på heltid, vi är fortfarande en ideell verksamhet.

Vårt mål är att ha en stark organisation med flera anställda som enbart fokuserar på Telgenytt. Däremot kan vi meddela att vi är på god väg, men vi har fortfarande en lång väg att gå.

Om det tar 1 år eller 5 år till spelare ingen större roll, vi är här för att stanna.

Alexander Isa, ansvarig utgivare.

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 2 februari 2022 00:00
Senast uppdaterad: 2 februari 2022 00:00

Kvinna frisläppt efter misstanke om mord i Västergård

CBFDEE0A-15E7-49AA-B61B-E81E01E3FEA1

Foto: Shamash Oyal

Kvinna som tidigare anhölls misstänkt för mordet på en man i Södertälje har släppts fri efter att obduktionen visade att dödsfallet orsakades av fallskador.

Det var under söndagseftermiddagen som polisen kallades till Västergård. På plats påträffades en avliden 55-årig man med kraftiga skallskador i ett trapphus, och en kvinna greps senare misstänkt för mord. Obduktionen visade dock att mannen avlidit till följd av fallskador, vilket ledde till att åklagaren beslutade att släppa den anhållna kvinnan fri.

Bland annat framkommer uppgifter om att kvinnan kände offret och att inget mordvapen kunde hittas, vilket ytterligare stärker teorin att dödsfallet inte var resultatet av ett brott.

Polisens tekniker på plats efter dödsfallet i Västergård.
Foto: Shamash Oyal

Förundersökningen är dock inte helt avslutad. Polisen väntar fortfarande på kriminalteknikernas fullständiga utlåtande för att kunna fatta ett slutgiltigt beslut om huruvida utredningen ska läggas ned helt och misstankarna mot kvinnan avskrivas.

En kvinna som anhölls misstänkt för att ha mördat en man i Västergård, Södertälje, har släppts fri efter obduktionen visade att mannen dog av fallskador. Kvinnan greps efter att polisen larmats om ett bråk söndag eftermiddag och hittat mannen död i ett trapphus.

Åklagaren beslutade att släppa kvinnan, som var bekant med offret, eftersom det inte fanns bevis för att någon knuff skett. Ingen misstänkt mordvapen hittades, vilket ytterligare förstärkte osäkerheten om brott begåtts.

Förundersökningen fortsätter medan polisen väntar på ytterligare kriminalteknisk analys för att avgöra om utredningen ska läggas ned helt och kvinnans misstankar avskrivas.

(Annonslänk)

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 21 februari 2024 18:00
Senast uppdaterad: 21 februari 2024 17:03

Här skrapar Södertäljebon Flour en halv miljon kronor

IMG_9017

Skärmdump TV4

Onsdagsmorgonen blev en uppfriskande sådan när Södertäljebon Flour lyckades skrapa fram en halv miljon i TV4:s Nyhetsmorgon. – För vinsten vill jag resa till mitt favoritresmål Italien. Antingen Rom, Milano eller Venedig, självklart vill jag ta med mig Gbraiel, säger hon.

Flour från Södertälje fick sin tur i strålkastarljuset som dagens Trisskrapare i TV4 Nyhetsmorgon, där hon skrapade fram en vinst på 500 000 kronor.

Det var i slutet av oktober som Flour fick en överraskning när hon via en onlinelott skrapade fram tre TV-symboler, vilket ledde henne till TV-studion och TV4:s offentliga dragning.

– Jag trodde först inte att jag såg rätt, så jag ringde Gbraiel som kunde intyga att det stämde, berättade Flour.

(Annonslänk)

Med systersonen hejande från sidlinjen fylldes studion med jubel när den efterlängtade vinstsumman avslöjades. En vinst som hon planerar att använda till en längtad resa till Italien tillsammans med sin systerson Gbraiel.

– Vilken fantastisk morgon och vinst, stort grattis! Nu hoppas jag Flour och Gbraiel får en underbar resa till Italien. Flour är årets sjätte vinnare från Stockholms län som skrapat Triss i TV4 Nyhetsmorgon, säger Filippa Jartén, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.

Södertäljebon Flour
Foto: Svenska spel

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 21 februari 2024 16:04
Senast uppdaterad: 21 februari 2024 16:04

Annons

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors