Företag i fokus:

Annons

Annons

Söker du lägenhet?

Södertäljeartist har släppt singel: ”Blev viral direkt”

2021_12_MiLO

Från grundlurad till succé och en snudd på en melodifestivalplats. Milo Zenno har nu fått sitt erkännande i musikbranschen där han stormar framåt på Spotify och Youtube.

Nu har singel nummer sju i ordningen gjort release Responsen? Den har varit ”jävligt bra”.

Milo Zenno är Södertäljebon med sina rötter i Libanon. Sedan han var 12 år gammal har musiken varit allt. Det märktes ganska snart att talangen för att sjunga också fanns där. Det skulle bevisa sig när Milo korades till vinnare i en musiktävling som sändes i dåtidens kanal TVnu.

Men trots en oerhörd musiktalang och en stark vilja, har vägen mot drömmarna varit krokig för Milo. Artisten nämner att han genom åren har blivit lurad av människor som har lovat både kontrakt och bra ersättning. Ord som har varit tomma ord. I stället fick han en sorts revansch och gick sin egen väg. Milos enorma driv fick honom till att släppa flera nya låtar, därigenom sitt första skivkontrakt. Sedan dess har han släppt fem singlar, skrivna på såväl svenska som engelska.

– Mina låtar handlar om att man ska kunna känna igen sig och relatera till känslor eller situationer som uppstår i livet. Folk tror ju att vi från utlandet bara kan göra musik på vårt eget språk, men jag vill med det här visa att vi kan göra bra musik även på andra språk. Sedan är det ju viktigt att så många som möjligt kan uppfatta mitt budskap, säger Milo Zenno.

Milo känner sig knappast färdig med musiken, utan ser snarare framåt. Alldeles nyligen släppte han sin sjunde låt, ”Shadows”.

– Shadows är en låt som ligger mig varmt om hjärtat. Har du någonsin haft en person som betyder så mycket för dig; att du känner personens skugga följa dig överallt? Ibland kan man förlora en anhörig, vän, kärlek som betyder så mycket för en, så man känner att den personen sitter bredvid. Låten har gått viral på Youtube och fått jävligt bra respons på så kort tid och på Spotify. Det är fantastiskt roligt, berättar han.

Rykten säger att du skulle ha tävlat med den här låten i Melodifestivalen nästa år.

– Ja, tanken var så från början. Men vi kände sen att det var bättre att släppa den nu, och ställa upp med en annan låt i den nästkommande tävlingen.

Utöver musiken jobbar Milo Zenno som underhållare och karaokevärd på restaurang i Södertälje. Arbetet ger honom en oändligt med energi som i sin tur kan ge en kick till drivet som finns i honom.

– Folket är riktigt fantastiska här. Så grymma sångare! Kärleken och glädjen har inga gränser. Vi har fullsatta spelningar varje helg, och det är tack vare alla trogna gäster som stöttar oss i allt. Jag vill bara få uttrycka all min kärlek till er, säger Milo och fortsätter:
– Mitt jobb och min dröm är att få andra att tro på sig själva. Deras stund är att skina. Jag vill inte stå i rampljuset när jag jobbar. I stället vill jag vara där för publiken. Tillsammans är vi som en stor familj.

Lyssna på ”Shadows” här.

Text:

alexander

Dela via:

Shares
Publicerad: 12 december 2021 00:00
Senast uppdaterad: 12 december 2021 00:00

Person påkörd i centrala Södertälje – Förd till sjukhus

4ACAE2C6-801A-4136-B226-FDA4DB9DBA18

Läsarbild

En äldre man blev på lördagseftermiddagen påkörd i centrala Södertälje och förts till sjukhus och. Nu misstänkta en förare för vållande till kroppsskada.

-Vi är på plats tillsammans med polis och läkare säger, räddningstjänstens vakthavande befäl, Roger Magnusson, till Telgenytt.

En 75-årig man blev på eftermiddagen påkörd av en bilförare vid korsningen Nygatan och Järnagatan centrala i Södertälje. Flera räddningsenheter, ambulans och polis kallades till olycksplatsen.

Den skadade mannen vårdades på plats och har nu förts till sjukhuset med ambulans. Enligt polisen var den skadade mannen vid medvetande och kunde talbar.

Detaljerna kring händelsen är dock inte helt klarlagda, inklusive exakta omständigheter kring olyckan och huruvida övergångsstället var involverat. Mannen har ännu inte kunnat höras av polisen angående händelsen.

Bilföraren, en man i 50-årsåldern, misstänks för vållande till kroppsskada och kommer att undersökas och utredas av polisen. Mer information och detaljer förväntas framkomma när den skadade mannen har kunnat ge sin version av händelsen och utredningen fortskrider.

Läsarbild

(Annonslänk)

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 3 juni 2023 16:03
Senast uppdaterad: 3 juni 2023 16:07

Skogsbrand i Nykvarn – Flera enheter på plats

Brandbil

Arkivbild

Just nu brinner det i skogen nära Långsjön i Nykvarn. Räddningstjänsten är på plats med flera enheter och bistås av en helikopter från ovan.

– Det var en helikopter på plats i början. Det var inte vår helikopter utan polisen som förmodligen var i närheten för ett annat ärende, säger Roger Magnusson, vakthavande befäl på Räddningscentralen, till Telgenytt.

Larmet inkom vid 13.40 om en skogsbrand cirka en kilometer väster om Långsjön i Nykvarn.

Flera enheter från räddningstjänsten, tillsammans med ett ledningsfordon, är nu på platsen för att bekämpa branden och omfattar en yta på cirka 1500 kvadratmeter.

– Vi är på plats och har en prognos på att vara klara om cirka 2 timmar. Vi har ringat in branden som uppskattas vara på en yta av cirka 1500 kvadratmeter. Ingen vattenbombning med helikopter behövs, allt är under kontroll i Nykvarn skulle jag vilja säga, säger Magnusson.

(Annonslänk)

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 3 juni 2023 13:10
Senast uppdaterad: 3 juni 2023 13:16

Annons

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors