Södertälje kommun
🕝 1 minuter
Täljerevyn är tillbaka med en satirisk föreställning
Publicerad 3 december 2021 01:00
Uppdaterad 3 december 2021 01:00

Foto: Täljerevyn.nu.

På grund av den rådande pandemi tvingades de ställa in flera föreställningar, men nu är Täljerevyn äntligen tillbaka med en nystart den 14 januari.

I en ny föreställningen, som döpts till just Omstart, väntar en färgsprakande tillställning med sketcher, sång, musik och satir.

Nyligen presenterade Täljerevyn även sitt nya tillskott, Carina Lidbom, som är en svensk skådespelare och komiker. Hon slog igenom i början av 1990-talet och är känd för flera roller så som Sunes mamma i adventskalendern, Rederiet och olika nöjesprogram på TV som bland annat På spåret.

Biljetter till Täljerevyn.

Skådespelerskan Carina Lidbom. Foto. Carinalidbom.se

”Just nu är hon aktuell med Beck, Maria Wern och Mullvaden. Vi är alla jätteglada att hon är med oss i 2022 års revy.”, skriver Täljerevyn.

Den satiriska föreställningen Omstart, som har premiär den 14 januari, sätter stadens politiker och övriga makthavare under förstoringsglaset.

”Publiken blir pedagogiskt lotsad av revyns konferencier Lasse Karlsson, så du kan lugnt ta en plats i salongen även om du inte hängt med i allt som hänt eller vet vem som är vem i Södertäljes maktelit.”, skriver Täljerevyn.

Från och med onsdag den 1 december måste du som vill gå på tillställningar och allmänna sammankomster, med fler än 100 personer, kunna visa upp ett vaccinationsbevis tillsammans med ID-handling.

Nu inför SF covidpass på bio

Dela artikeln