🕝 1 minuter
SSK öppnar shop i centrala Södertälje
Publicerad 23 november 2021 01:00
Uppdaterad 23 november 2021 01:00

Gamla turistbyrån vid Saltsjötorget. Foto: Södertälje City.

Samarbetet mellan centrumföreningen Södertälje City och SSK är tillbaka. Efter förra årets succé öppnar SSK shoppen nu på fredag, mitt i Södertälje centrum, gamla turistbyrån vid Saltsjötorget.

SSK Shopen är ett initiativ i samarbete med Södertälje City som arrangerades för första gången förra året. Det blev väldigt lyckat och SSK genomför detta i repris nu i ett nytt läge.  

– Känns extra roligt att vårt samarbete med SSK har utvecklats och att klubben kommer tillbaka till stan med sin uppskattade Popup-butik, säger centrumchefen Aljoša Lagumdžija till Telgenytt.

Förra året var det första gången som det arrangerades som en pilot, i och med att det har varit lyckat valde man att jobba vidare med konceptet även i år.

Shoppen har premiär nu på fredag och håller öppet hela december och kommer att fyllas med spännande nyheter, blå-gula julklappar för både stora och små.

”Vi hoppas att få besök av minst lika många SSK-are som förra året och självklart bjuder vi alltid på en rykande färsk kopp kaffe.”, skriver SSK i ett pressmeddelande.

Dela artikeln