Företag i fokus:

Assyriskas Gabriel Aphrem matchvinnare efter kollektiv laginsats

Foto: Assyriska, Morris Esa.

Med plattmatchen mot Haninge i bagaget såg läget väldigt mörkt ut inför säsongens sista hemmamatch mot Umeå under måndagen.

I matchens 12:e minut kunde gästerna ta ledningen efter bolltapp på egen planhalva som ledde till ett inlägg som lobbnickades in över Nahir Saliba i mål, 0-1 till gästande Umeå FC.

I den 36:e minutern kunde Assyriskas Antonio Yakoub kvittera och gå till pausvila med resultatet 1-1.

I den 74:e minuten spelade Assyriskas Sosseh vackert fram Gabriel Aphrem, som i sin tur fintade bort sin försvarare och dundrade in slutresultatet 2-1. 

Assyriska befinner sig på 13:e plats med 27 poäng efter 29 matcher spelade. Nu på söndag väntar säsongen sista matchen borta mot Hudiksvall klockan 16:00. En match som avgör Assyriskas framtid i Etta norra.

Läs mer om matchen här – Assyriska.se – Kollektiv toppinsats ger slagläge

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 16 november 2021 00:00
Senast uppdaterad: 16 november 2021 00:00

Bil voltade och hamnade på taket i Södertälje Syd

IMG_6072

Foto: Shamash Oyal

Under lördagskvällen vid 22:30, som en singelolycka i Södertälje Syd rapporterades, då en bil voltade och hamnade på taket med en passagerare inne i fordonet.

Räddningstjänst, ambulans och polis, var på plats för att hantera situationen. Polisen genomförde en utredning för att fastställa orsaken till olyckan och undersöka de exakta omständigheterna.

Enligt uppgifter ska personen som färdades i bilen ha kunnat lämna fordonet. Personen misstänks för vårdslöshet i trafik.

-Det var en bil som voltade och hamnade på taket. En anmälan om vårdslöshet i trafik har rapporterats, säger polisens presstalesperson till Telgenytt.

Skadeläget för den inblandade är oklart.

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 21 april 2024 02:43
Senast uppdaterad: 21 april 2024 02:43

INSÄNDARE: Noll respekt för en ren stad

RAW

Foto: Rawpixel/CC0 1

”Vad är det för fel på besökarna till stadskärnan?”, skriver insändaren.

Igår var det städning av flera gator i Södertälje. Kaplansgatan sopades från grus, fimpar samt alla möjliga sopor tidigt på förmiddagen. Det blev fint.

Endast några timmar senare är det en person från en parkerad bil som rätt ut på trottoaren kastar resterna från en hamburgerrestaurang, papper, muggar osv. Nu idag, fredag, har fimparna tillsammans med övriga sopor börjat samlas igen.

Vad är det för fel på besökarna till stadskärnan, är de flesta höga på flugsvamp eller tar dom fel på Lerhaga och Södertälje Centrum?

Jag som bor på soptippen

Text:

Detta är en debatt/insändare. Åsikterna är skribentens egna

Dela via:

Shares
Publicerad: 20 april 2024 21:00
Senast uppdaterad: 20 april 2024 17:30

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors