Assyriskas Gabriel Aphrem matchvinnare efter kollektiv laginsats
Publicerad 16 november 2021 01:00
Uppdaterad 16 november 2021 01:00

Med plattmatchen mot Haninge i bagaget såg läget väldigt mörkt ut inför säsongens sista hemmamatch mot Umeå under måndagen.

I matchens 12:e minut kunde gästerna ta ledningen efter bolltapp på egen planhalva som ledde till ett inlägg som lobbnickades in över Nahir Saliba i mål, 0-1 till gästande Umeå FC.

I den 36:e minutern kunde Assyriskas Antonio Yakoub kvittera och gå till pausvila med resultatet 1-1.

I den 74:e minuten spelade Assyriskas Sosseh vackert fram Gabriel Aphrem, som i sin tur fintade bort sin försvarare och dundrade in slutresultatet 2-1.

Assyriska befinner sig på 13:e plats med 27 poäng efter 29 matcher spelade. Nu på söndag väntar säsongen sista matchen borta mot Hudiksvall klockan 16:00. En match som avgör Assyriskas framtid i Etta norra.