🕝 1 minuter
Nykvarn vann med uddamålet borta mot bottenlaget - Fortsatt obesegrade: ”Vi är otroligt nöjda”
Publicerad 12 oktober 2021 02:00
Uppdaterad 12 oktober 2021 02:00

Foto: RG Foto-Media.

Serieledande Nykvarn vann en målsnål tillställning med 2-3 borta mot Hudik/Björkberg. Tvillingarna Rigogiannis stod för alla Nykvarns mål under söndagseftermiddagen.

– Det är ett hemåtbackande lag, tunga och stora. Matchen såg jämnare ut än vad den var tycker jag egentligen men de gör det bra, sade Kevin Rigogiannis under kvällens träning.

Kevin gjorde första målet i matchen för att sedan kontra in det matchavgörande 1-3 målet. Däremellan hann tvillingbrorsan, Lucas, göra mål i Nykvarns enda powerplay för matchen. 

Nu väntar ett uppehåll i knappt två veckor innan man åker till Gävle den 23:e oktober för att spela mot tabellåttan IK Sätra. 

– Jag tycker att vi har gjort en bra start. Vi har fyra av fyra vinster så vi är otroligt nöjda. Det gäller bara att hålla igång nu, att alla fortsätter med samma inställning.

Kevin är, trots ledning av den interna poängligan, inte helt nöjd med sin egen start på säsongen. 

– Godkänd ändå, jag hade väl en ganska flaxstart första matchen när jag fick in fyra plus en gratispoäng av Valle(Ahlroth), men annars helt klart godkänt. Jag börjar trivas bättre med Hampus(Ahrén) och Janthe nu också. Helt okej ändå men jag känner att jag kan fortfarande bättre.

Text : Linus Dahlström

Dela artikeln