Företag i fokus:

SENASET NYTT: Södertäljebor misstänkta för anstiftan till mordet på 39-åringen

Tidigare idag greps tre personer misstänkta för inbladning i mordet på en 39-åring flerbarnfar, något som Svt var först med att rapportera.

Nu kommer nya uppgifter om att personerna som greps tidigt på tisdagsmorgonen, vid 08-tiden, är Södertäljebor och misstänkts för anstiftan till mordet.

Två är på 60-talet och den andra på 80-talet, rapporterar lt.

– Tanken är att förhör ska hållas under morgondagen, de håller på att boka in förhören just nu vet jag, säger kammaråklagare Anna Hankkio, som sedan har tre dagar på sig att avgöra om hon ska begära dem häktade, säger Anna till lt

Männen är enligt uppgifter misstänkta för anstiftan till mordet på 39-åringen som mördades på parkeringen vid Actic Vasa.

”En anstiftare är den som förmår en annan person att begå ett brott. Anstiftaren kan dömas till lika strängt straff som gärningspersonen.”, fakta åklagarmyndighetens.

Mordet i Geneta: “Kaosartad situation”

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 21 september 2021 00:00
Senast uppdaterad: 21 september 2021 00:00

Bil voltade och hamnade på taket i Södertälje Syd

IMG_6072

Foto: Shamash Oyal

Under lördagskvällen vid 22:30 rapporterades en singelolycka i Södertälje Syd, där en bil voltade och hamnade på taket.

Larmet inkom klockan 22:30, och räddningstjänst, ambulans samt polis var på plats för att hantera situationen efter att en passagerare befann sig inne i fordonet i samband med olyckan. Polisen genomförde en utredning för att fastställa orsaken till olyckan och undersöka de exakta omständigheterna.

Enligt uppgifter ska personen som färdades i bilen ha kunnat lämna fordonet, men föraren misstänks nu för vårdslöshet i trafik.

– Det var en bil som voltade och hamnade på taket. En anmälan om vårdslöshet i trafik har rapporterats, säger polisens presstalesperson till Telgenytt.

Skadeläget för den inblandade är i nuläget oklart.

(Annonslänk)

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 21 april 2024 02:43
Senast uppdaterad: 21 april 2024 04:29

INSÄNDARE: Noll respekt för en ren stad

RAW

Foto: Rawpixel/CC0 1

”Vad är det för fel på besökarna till stadskärnan?”, skriver insändaren.

Igår var det städning av flera gator i Södertälje. Kaplansgatan sopades från grus, fimpar samt alla möjliga sopor tidigt på förmiddagen. Det blev fint.

Endast några timmar senare är det en person från en parkerad bil som rätt ut på trottoaren kastar resterna från en hamburgerrestaurang, papper, muggar osv. Nu idag, fredag, har fimparna tillsammans med övriga sopor börjat samlas igen.

Vad är det för fel på besökarna till stadskärnan, är de flesta höga på flugsvamp eller tar dom fel på Lerhaga och Södertälje Centrum?

Jag som bor på soptippen

Text:

Detta är en debatt/insändare. Åsikterna är skribentens egna

Dela via:

Shares
Publicerad: 20 april 2024 21:00
Senast uppdaterad: 20 april 2024 17:30

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors