Företag i fokus:

Larm om person med kniv – Ska ha setts i närhet av skola

Tidigt på onsdagsmorgon igår, vid 09-tiden, inkom ett larm till polisen om att en man ska ha setts röra med en kniv i närhet av en skola.

– Den uppgiften kom vid 09-tiden igår, att det ska en rört sig en person som upplevdes ha varit beväpnad med stickvapen, säger Towe Hägg presstalesperson till Telgenytt.

Enligt ett meddelande från skolans rektor till skolans vårdnadshavare, som Telgenytt tagit del av, blev skolan informerad av polisen efter att en person slagit larm . En inringare hade larmat och uppgav att en person sett med en kniv i närheten av en skola i Södertälje.

Personen ska ha ha rört sig i närhet av den aktuella skolan och att polisen agerade snabbt och undersökte detta vidare utan resultat.

”Vi vet i dagsläget inget mer förutom att polisen arbetar vidare med informationen, skriver Lena Youssef Rektor på Oxbacksenheten i ett meddelande till alla vårdnadshavare”

– Uppgifterna kom in och en civil patrull har varit i skolan och sökt igenom området, men inte träffat på någon, säger Towe Hägg

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 16 september 2021 00:00
Senast uppdaterad: 16 september 2021 00:00

BILDEXTRA: Fullsatt när SSK hade hemmapremiär

5442A2E8-64AE-4409-A617-DEA1D1B464EB

Foto: Shamash Oyal

Lagledare Ove Karlsson på väg att lämna över en sista matchtröja till Dragan (#84), SSKspelaren Jacob Dahlström på väg att överräcka blomsterkvast

Dragan Umicevic avtackas efter en lång hockeykarriär, till höger i bild hans hustru Giovanna Umicevic. Foto: Shamash Oyal

SSK:s klubbdirektör höll tal till Dragans ära, här tillsammans med barnen Bianca och Luca

Text:

Daniel Hansson

Dela via:

Shares
Publicerad: 30 september 2023 13:17
Senast uppdaterad: 30 september 2023 13:17

Butik rånad med pistolliknande föremål – en person skadad

92430DCB-3652-434A-A1A4-26B58C033E96

Foto: Alexander Isa

En butik i centrala Södertälje rånades av flera personer på lördagsförmiddagen. Enligt polisen användes ett föremål som liknade en pistol av gärningspersonerna.

Det var strax efter klockan 10 som polisen larmades till den centrala butiken efter ett nödlarm. Enligt polisens information blev en av de anställda blivit slagen.

– Det är butiksanställd som larmar från butiken och berättar att två personer har hotat med ett pistolliknande föremål samt slagit butiksbiträdet, skriver polisen på sin hemsida

Polise och ambulans beordrads till platsen och den anställda personen som skadades fördes till sjukhus med för kontroll.

Just nu pågår en sökinsats efter de misstänkta gärningspersonerna i området, men i nuläget har inga misstänkta personer gripits.

Butiken har spärrats av för en teknisk undersökning, och polisen har inlett en förundersökning angående grovt rån.

Enligt uppgifter till Telgenytt, har butiken Stjärnurmakarna blivit utsatt för ett rån.

Vet du mer, kontakta oss här.

Polis på plats. Området avspärrat. Foto: Alexander Isa

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 30 september 2023 09:43
Senast uppdaterad: 30 september 2023 10:39

Annons

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors