Företag i fokus:

Kraftig bilbrand i Geneta – ”Försökte rädda min bil”

Foto: Shamash Oyal

Vid 22-tiden under söndagen inkom ett larm till räddningstjänsten om en bilbrand i Geneta.

– Jag hörde två explosioner efter varandra, två starka explosioner, säger en som bor i området till Telgenytt.

Räddningstjänsten ryckte ut till Klockarvägen med två brandkår och strax innan 22:30-tiden anslöt även en polisbil för att bistå brandkåren hjälp under släckningsarbetet som pågår just nu.

Enligt vittnen som Telgenytt pratat med är det en personbil och en lastbil som är helt övertända samt att personbilen tillhör en person som bor i närliggande hotell.

– Jag har bott på hotellet länge och idag har jag inte använt bilen på hela dagen, så den har stått där. Plötsligt hörde jag två enorma smällar när jag låg i mitt sovrum, tittade ut och såg lastbilen brinna. Jag sprang snabbt ut för att försöka rädda min egna bil, men jag hann inte. Elden hade redan spridit sig till min bil, säger ägaren till personbilen.

Video – Här totalförstörs två bilar

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 12 september 2021 00:00
Senast uppdaterad: 12 september 2021 00:00

Bil voltade och hamnade på taket i Södertälje Syd

IMG_6072

Foto: Shamash Oyal

Under lördagskvällen vid 22:30, som en singelolycka i Södertälje Syd rapporterades, då en bil voltade och hamnade på taket med en passagerare inne i fordonet.

Räddningstjänst, ambulans och polis, var på plats för att hantera situationen. Polisen genomförde en utredning för att fastställa orsaken till olyckan och undersöka de exakta omständigheterna.

Enligt uppgifter ska personen som färdades i bilen ha kunnat lämna fordonet. Personen misstänks för vårdslöshet i trafik.

-Det var en bil som voltade och hamnade på taket. En anmälan om vårdslöshet i trafik har rapporterats, säger polisens presstalesperson till Telgenytt.

Skadeläget för den inblandade är oklart.

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 21 april 2024 02:43
Senast uppdaterad: 21 april 2024 02:43

INSÄNDARE: Noll respekt för en ren stad

RAW

Foto: Rawpixel/CC0 1

”Vad är det för fel på besökarna till stadskärnan?”, skriver insändaren.

Igår var det städning av flera gator i Södertälje. Kaplansgatan sopades från grus, fimpar samt alla möjliga sopor tidigt på förmiddagen. Det blev fint.

Endast några timmar senare är det en person från en parkerad bil som rätt ut på trottoaren kastar resterna från en hamburgerrestaurang, papper, muggar osv. Nu idag, fredag, har fimparna tillsammans med övriga sopor börjat samlas igen.

Vad är det för fel på besökarna till stadskärnan, är de flesta höga på flugsvamp eller tar dom fel på Lerhaga och Södertälje Centrum?

Jag som bor på soptippen

Text:

Detta är en debatt/insändare. Åsikterna är skribentens egna

Dela via:

Shares
Publicerad: 20 april 2024 21:00
Senast uppdaterad: 20 april 2024 17:30

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors